Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 205 / 1 / 0
Hehe my ostatnio dorwaliśmy, w Pradze dobrego ziomka, w globusie growera, który okazał się przyczajonym polakiem heh =].
Ogolnie polecam globusa często tam są zjarani ludzie, ale kibice slavi to chuj z nimi haha :D
  • 161 / 2 / 0
a co z mefem w pradze ?jest jakis sklep?Na ulicy nie bede kupowal
  • 77 / 1 / 0
Wybieram się na pielgrzymkę do Pragi. Czy wystarczy mówić po angielsku żeby coś skręcić? Czy Czesi nie są podejrzliwi albo jakoś uprzedzeni do Polaków? Pielgrzymka trwa 2 dni więc coś bym sobie tam może załatwił. A i wiecie może czy kontrolują autokary z pielgrzymami? Większość "ludzi" to będą mohery :-D
  • 3362 / 349 / 0
po angielsku po polsku... jak ci wygodniej. kontrol raczej nie ma. na granicy moze stac patrol, ale oni tylko stoja i sie gapia, wiec luz.
  • 110 / 1 / 0
Co do cyganów to dementuję ostatnio na wyprawie w centrum czeskiego cieszyna ogarnął mi młody cygan 18 lat 2g za 50 zł , odrazu mówi że zostawia mi swój dowód i żeby dać mu hajs 5min i będzie , po 10 min przyniósł 2szt zajebistego kozaka , po 0.5g spalonym w blancie ciężko było się gdziekolwiek ruszyć :)|
Miał fajną siostre (naprawde ładna ) i ni huja bym nie powiedział że cyganka czy coś , siedziała obok na ławeczce i się uśmiechała :)
Uwaga! Użytkownik Roger_Lmz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 433 / 1 / 0
Nie no ludzie w czechach są w porządku, ostatnio byłem na wyjeździe w ołomuńcu i chciałem sobie ogarnąć z kumplem jakieś palenie więc udaliśmy się na deptak i poszukiwaliśmy właściwej osoby do której można by uderzyć z takim problemem, po pewnym czasie skminiliśmy kolesia, długie włosy, na oko ponad 30 lat, podbijamy, zagadujemy, chwila rozmowy, częstujemy papierosami, koleś nabija fajkę, jaramy i mówimy że chcielibyśmy coś odkupić, pyta czy mamy tysiąc koron i telefon żeby zadzwonić, koleś dzwoni gdzieś i ogarnia coś tam potem lecimy z nim przez miasto, przy okazji pokazuje nam różne fajne miejsca, na miejscu mówi że musimy poczekać i daje mi swój portfel, telefon, wisiorek i zegarek jako zastaw za nasze pieniądze po czym znika na 10 minut, mija 10 min i koleżka pojawia się z zakupionym za wspomniany tysiąc koron litrowym słoikiem topów, coś około 30g, odbił sobie z piątkę za załatwienie i resztę nam oddał, interes życia normalnie, czechy to zajebisty kraj :D A, i palonko pierwsza klasa, poczułem się jakbym bakał pierwszy raz w życiu.
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
  • 11 / / 0
Ktoś mnie oświeci co można dostać w Pradze bez większych problemów i gdzie? Interesuje mnie mj,grzyby ewentualnie jakiś drop/feta.
  • 221 / 2 / 0
a tak apropo cafe de la ostrava to jak tam ostatnio zajrzałem to przy każdym stoliku siedzieli łyse dresy karczycha na maxa - przygnębiający widok...
Uwaga! Użytkownik madafakers nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Interesuje mnie jaranie w małej miejscowośći Prerov, jak ktoś zna jakies miejscówki gdzie można kupić to śmiało pisać (napewno nie interesują mnie interesy z tamtejszymi cyganami).
Uwaga! Użytkownik reve666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Jak to jest teraz w Czechach? Za deal mozna miec przypal? Przykladowo jakis mundur wykmini, ze sie wymieniam towar za hajs, podbije i panowie na dolek 48h czy jak to wtedy wyglada?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.