Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 205 / 1 / 0
Hehe my ostatnio dorwaliśmy, w Pradze dobrego ziomka, w globusie growera, który okazał się przyczajonym polakiem heh =].
Ogolnie polecam globusa często tam są zjarani ludzie, ale kibice slavi to chuj z nimi haha :D
  • 161 / 2 / 0
a co z mefem w pradze ?jest jakis sklep?Na ulicy nie bede kupowal
  • 77 / 1 / 0
Wybieram się na pielgrzymkę do Pragi. Czy wystarczy mówić po angielsku żeby coś skręcić? Czy Czesi nie są podejrzliwi albo jakoś uprzedzeni do Polaków? Pielgrzymka trwa 2 dni więc coś bym sobie tam może załatwił. A i wiecie może czy kontrolują autokary z pielgrzymami? Większość "ludzi" to będą mohery :-D
  • 3362 / 349 / 0
po angielsku po polsku... jak ci wygodniej. kontrol raczej nie ma. na granicy moze stac patrol, ale oni tylko stoja i sie gapia, wiec luz.
  • 110 / 1 / 0
Co do cyganów to dementuję ostatnio na wyprawie w centrum czeskiego cieszyna ogarnął mi młody cygan 18 lat 2g za 50 zł , odrazu mówi że zostawia mi swój dowód i żeby dać mu hajs 5min i będzie , po 10 min przyniósł 2szt zajebistego kozaka , po 0.5g spalonym w blancie ciężko było się gdziekolwiek ruszyć :)|
Miał fajną siostre (naprawde ładna ) i ni huja bym nie powiedział że cyganka czy coś , siedziała obok na ławeczce i się uśmiechała :)
Uwaga! Użytkownik Roger_Lmz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 433 / 1 / 0
Nie no ludzie w czechach są w porządku, ostatnio byłem na wyjeździe w ołomuńcu i chciałem sobie ogarnąć z kumplem jakieś palenie więc udaliśmy się na deptak i poszukiwaliśmy właściwej osoby do której można by uderzyć z takim problemem, po pewnym czasie skminiliśmy kolesia, długie włosy, na oko ponad 30 lat, podbijamy, zagadujemy, chwila rozmowy, częstujemy papierosami, koleś nabija fajkę, jaramy i mówimy że chcielibyśmy coś odkupić, pyta czy mamy tysiąc koron i telefon żeby zadzwonić, koleś dzwoni gdzieś i ogarnia coś tam potem lecimy z nim przez miasto, przy okazji pokazuje nam różne fajne miejsca, na miejscu mówi że musimy poczekać i daje mi swój portfel, telefon, wisiorek i zegarek jako zastaw za nasze pieniądze po czym znika na 10 minut, mija 10 min i koleżka pojawia się z zakupionym za wspomniany tysiąc koron litrowym słoikiem topów, coś około 30g, odbił sobie z piątkę za załatwienie i resztę nam oddał, interes życia normalnie, czechy to zajebisty kraj :D A, i palonko pierwsza klasa, poczułem się jakbym bakał pierwszy raz w życiu.
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
  • 11 / / 0
Ktoś mnie oświeci co można dostać w Pradze bez większych problemów i gdzie? Interesuje mnie mj,grzyby ewentualnie jakiś drop/feta.
  • 221 / 2 / 0
a tak apropo cafe de la ostrava to jak tam ostatnio zajrzałem to przy każdym stoliku siedzieli łyse dresy karczycha na maxa - przygnębiający widok...
Uwaga! Użytkownik madafakers nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Interesuje mnie jaranie w małej miejscowośći Prerov, jak ktoś zna jakies miejscówki gdzie można kupić to śmiało pisać (napewno nie interesują mnie interesy z tamtejszymi cyganami).
Uwaga! Użytkownik reve666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Jak to jest teraz w Czechach? Za deal mozna miec przypal? Przykladowo jakis mundur wykmini, ze sie wymieniam towar za hajs, podbije i panowie na dolek 48h czy jak to wtedy wyglada?
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.