Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
Co wolisz - haszysz, czy marihuanę?
marihuana
696
63%
haszysz
405
37%

Liczba głosów: 1101

ODPOWIEDZ
  • 1736 / 18 / 0
? to jest szczyt zrzygac się po gandzi
heheh prawda że trudno się zżygać po gandzi ale widać że miałeś cioterską ekipe do palenia lub paliłeś z ciotami :D
My na początku to tak szarżowaliśmy że hohohoh xD ale to jest też kwestia ile masz materiału...
Pare razy się zdażyło że ktoś się zżygał...

Ja się tylko raz zżygałem po ziole w życiu:
wypiłęm 6 browarów na imprezie później poszlismy na chate palić bake rano, zwinołem z 3g BLANTA (bo mialem specjalnie przygotowany liść tytoniu) spali.liśmy go an 5 osób... 20 minut głowa już na dole wisiała, wstałem powiedziałem że ide do kibla i hafty hehehe.

A zawody na ilość zajebanych wiader widziałeś? W ogóle brałeś udział...
w mojej ekipie jak zaczynalismy jarac mielismy takie zawody, było pare kozaków którzy mysleli ze juz jaraja i jaraja (ale ciagle dziewicze loty - w sensie ze te fajne) i sie ich brało.
pizgali wiaderko, robilo się odrazu następne i pizgali, naspne i pizgali równocześnie, az któryś oddał walkowerem albo aż ktoś nie był w stanie zakurwić wiadra... hehehe
to były czasy jakie kibicowanie hahaha. Ja w tym nie uczesniczyłem bo nie jestem mega kozak i nie przepadam za wiadrami (ja moge na lolki hehehe) ale zawsze prowokowałem tą sytuacje i robiłem zawody typu:
kto wygra ten palił za darmo hehehe i nie musi się dorzucać do materiału :D
kurwa zajebiście było... teraz znowu bedzie trzeba jak bedzie cieplej zrobic takie zawody hehehee

Kurwa POLECAM
szacunek dla każdego zawodnika co podejmie walke hehehe
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Clay »
Leonardo: Podpisuję się pod tym w 100%! ;p. Konkurs wiader w dobrej ekipie, to masa zabawy. Pamiętam, jak ustawialiśmy po 3 wiaderka, zawodnicy stawali w jednej linii, był sędzia i kibice.. `Zawodnicy proszeni są o podejście do urządzenia... opuścić butelki, naciągnąć, 3,2,1, odpal`, hah.

A że to temat o haszu, to od siebie napiszę, że w hassanie drzemie olbrzymi potencjał, który najlepiej uwolnić mieszając go z kaną, wsadzić do bletki, czy bonga i odpłynąć... ;p
Ostatnio zmieniony 07 marca 2007 przez Clay, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Clay nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 907 / 8 / 0
Zielone Karty pisze:

ciekawe kto tak robi ??
znajdą sie debile, np. mój były znajomy
to jest szczyt zrzygac się po gandzi
racja <_<

A co do haszyszu to nie jestem z nim ostatnio w zgodzie, spaliłem 1/3 kostki i nic ciekawego nie poczułem prócz głodu i chęci spana przez cały dzień :huh:
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
A co do haszyszu to nie jestem z nim ostatnio w zgodzie, spaliłem 1/3 kostki i nic ciekawego nie poczułem prócz głodu i chęci spana przez cały dzień :huh:
dlatego po haszu musisz znalesc sobie jakies zajęcie bo inaczej wchodzi zamuł:)
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 440 / 4 / 0
.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2008 przez Zielone Karty, łącznie zmieniany 1 raz.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 1736 / 18 / 0
wiesz ogolnie to ja takich rowniez sie od takich zjebow odcinam chociaz az takich nie spotkalem...

a takie palenie 'zawody' polega na tym zeby ku uciesze wszystkich 'zawodnicy' sie jak najbardziej upalili hehehe...
Raz w roku sobie mozna na takie cos pozwolic...

Tak czy inaczej lubie patrzec na zjarany mordy moich kumpli jak wszyscy sa szczesliwi dlatego kazdy z nas lubi ten jeden dzien w roku w ktorym mozna zaszalec lekko 'przymusowo'...
Normalnie jak ktos czuje ze jest zjarany ' w huj ' to juz nie pali a w ten dzien to kazdy jest zjarany tak w huj huj huj huj hehehe xD
To jest klasyk :)

Z haszem ogolnie ciezko, a pozatym wole ziolo niz hasz ze wzgledu takiego ze nigdy nie natrafilem na dobry, czysty, mocny aromatyczny hasz chociaz tez nie jest najgorszy...
No i ziolo o wiele taniej mi wychodzi jesli juz musze za nie placic...

Jakos tak preferuje ziolko.
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 907 / 8 / 0
LeonardoDaVinci pisze:
Tak czy inaczej lubie patrzec na zjarany mordy moich kumpli jak wszyscy sa szczesliwi
Według mnie to jest jedna z najlepszych rzeczy przy wielo osobowym jaraniu, ta cała zabawa, rozkminki, fajne głupoty i wogule :o) :-D
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
A wiadro z haszu sciągaliście? Polecam, tylko trzeba mieć dobry shit. Ostatnio jak kupiłem ćwiare (tak1.5 rury, towar jasny, orzechowy) z kolesiem sie niexle ujaraliśmy.
na slasku 95% osob ktore pali to tylko wiaderka :D ja kilka razy probowalem i nigdy calego nie udalo mi sie sciagnac :P nie mam tak wyrobionych pluc :P
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Clay »
Jak gruda dobra, to i wiadro z nabitej od dupy strony lufki potrafi zrobić kiełbie we łbie ;p Ten hasa, tamten grasuje..
Uwaga! Użytkownik Clay nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 883 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Elwis »
Witam specjalistów. Mam pytanie odnośnie haszu. Chodzi o to, że czeka na mnie trochę dziwny stuff - jest go trochę większy niż normalny, ale strasznie plastyczny( taka plastelinka). Czy ktoś wie co to za towarek i czego się po nim spodziewać?
A co do tematu - Mi bardziej pasuje haszysz.. ;)
Ostatnio zmieniony 26 marca 2007 przez Elwis, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.