Ciekawe tylko, czy opłacało by sie za gram dobrej meth zapłacić 280zł? ;/
BioCannabis pisze:Ostatnio kiedy byliśmy w Czechach po zielone to była też "amfa" za 280zł/g. Tak się zastanawiam czy przypadkiem nie była to metaamfetamina, bo byliśmy w rejonie słynącym z produkcji metaamfetaminy (granica na południu polski).
Ciekawe tylko, czy opłacało by sie za gram dobrej meth zapłacić 280zł? ;/
liberec frydlant? bliskie okolice ;)
Peak trwał raptem 2h , a po jakiś troche ponad 4h zejszło i bez problemów z zaśnięciem.
Czy to wina tolerki ? czy co ? :rolleyes:
Dawka - 110mg (Kryształ) , ale jakies 10h wcześniej jebłem 80mg (40mg Kryształu i 40mg Pudru) z tym że nic nie poczułem , poza tym że grzało mnie w chuj mocniej niż po kurewsko wielkch dawkach ketonów...
Chyba logiczne że pisałem po to , aby upewnic sei ze to nie meth...
Modyfikowany Bigos pisze:nic nie poczułem , poza tym że grzało mnie w chuj mocniej niż po kurewsko wielkch dawkach ketonów...
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.