Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 857 / 2 / 0
Ja eliot nigdy nie wciagalem amfy ani nie bralem zabardzo innych stymulantow/euforiantow + mialem wlasnie ten czysty material. W sumie napisalem tak troche zeby pokazac, ze jest znaczna roznica jak masz material od ziomka/dilera z ulicy a od kogos z innych leveli.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 1 / 0
Ostatnio kiedy byliśmy w Czechach po zielone to była też "amfa" za 280zł/g. Tak się zastanawiam czy przypadkiem nie była to metaamfetamina, bo byliśmy w rejonie słynącym z produkcji metaamfetaminy (granica na południu polski).

Ciekawe tylko, czy opłacało by sie za gram dobrej meth zapłacić 280zł? ;/
  • 1817 / 109 / 0
mozna powiedziec prawie na 100% ze to byla metamfetamina jak byla czysta"zaznaczam ze czesi jak polacy na fecie,chociarz zadziej ale tez ciulaja"to mozesz żałowac ze niewziąłeś.
  • 1 / / 0
BioCannabis pisze:
Ostatnio kiedy byliśmy w Czechach po zielone to była też "amfa" za 280zł/g. Tak się zastanawiam czy przypadkiem nie była to metaamfetamina, bo byliśmy w rejonie słynącym z produkcji metaamfetaminy (granica na południu polski).

Ciekawe tylko, czy opłacało by sie za gram dobrej meth zapłacić 280zł? ;/

liberec frydlant? bliskie okolice ;)
  • 2428 / 91 / 0
Sniff - łożesz kurwa jak to boli %-D w smaku gorzkie w chuj , aż ryj wykręca %-D
Peak trwał raptem 2h , a po jakiś troche ponad 4h zejszło i bez problemów z zaśnięciem.
Czy to wina tolerki ? czy co ? :rolleyes:
Dawka - 110mg (Kryształ) , ale jakies 10h wcześniej jebłem 80mg (40mg Kryształu i 40mg Pudru) z tym że nic nie poczułem , poza tym że grzało mnie w chuj mocniej niż po kurewsko wielkch dawkach ketonów...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 31 / 0
meta nie działa 4 godziny, tym bardziej 110mg. Sniff nie boli tak bardzo, mam wrażenie, że z metą to niewiele miało wspólnego
BS
  • 2428 / 91 / 0
Też mi sie tak wydaje , tylko ciekawe co to było ? %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 31 / 0
skoro nie wiesz co było to dlaczego piszesz w wątku dotyczącym metamfetaminy?
BS
  • 2428 / 91 / 0
Bo to miała być metamfetamina ? :huh:
Chyba logiczne że pisałem po to , aby upewnic sei ze to nie meth...
  • 6222 / 445 / 12
Modyfikowany Bigos pisze:
nic nie poczułem , poza tym że grzało mnie w chuj mocniej niż po kurewsko wielkch dawkach ketonów...
A po MDMA masz jeszcze fazę, czy tolera przerosła i to? Bo taka hipertermia nie bierze się znikąd, to wymaga naprawdę silnego środka (którym mogło, na moje oko, być 110mg meth). Twoja tolerancja zaś może przejawiać się w niemalże braku zasobów monoamin, a jak brakuje zasobów to nawet meth nie pomoże, bo co miałaby wyzwolić? Ale to tylko moja hipoteza, być może hipertermia jest od pogody. ;-)
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.