Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 10 / 1 / 0
Mam obecnie wypisaną pregę w dawce 150mg rano + 150mg wieczór. Co powiedzieć magikowi żeby mi ją podniósł?
  • 5 / / 0
Czy branie pregi doraźnie i/lub żonglowanie dawkami (oczywiście w jakimś rozsądnym zakresie) w zależności od samopoczucia ma sens? Nie chcę brać regularnie ale też wolałbym nie odstawiać całkowicie jeśli jest taka możliwość. Stosuję pręgę jako dodatek do sertraliny.
  • 1344 / 269 / 0
dobre pytanie,
weź raz w tygodniu i odczekaj kilka dni i zobacz co się dzieje, póżniej 2 razy w tygodniu z kilku dniową przerwą pomiędzy i też odczekaj
wiem że chujowa odpowiedź

moim zdaniem, branie sporadyczne? tak da się
ale jak to w praktyce będzie wyglądać? takie wahania mogą wpływać (albo nie) na małe i duże codzienne decyzje %-D
to silne rzeczy wbrew pozorom, to wpada do komórki bez pytania,
tyle dobrze, że organizm wraca do normy szybko w miarę po zaprzestaniu brania pregabaliny
  • 29 / 2 / 0
Potrzebuje się wyciszyc i wyspac dobrze po meetingu z koko. Czy wszystko będzie ok jeżeli poczekam aż koko zejdzie i wrzucę pregabe ?
  • 509 / 197 / 1
Będzie dobrze śmiało możesz wrzucić troche pregi po stymulantach.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 327 / 68 / 0
I jak chcesz iść spać to wal 300 od razu przynajmniej
czas zwolnić
  • 91 / 26 / 0
Ja Wam powiem, ze przeklinam dzień w którym poznałem prege. Ten lek jest piekny a zarazem okrutny. Biorąc go mam chęć na interakcje z ludźmi, chce mi się rozmawiać, gdzie normalnie raczej mam ludzi w dupie i nie zaczynam rozmowy. Jednak jest tez druga strona medalu, bo wjebalem się chyba w depresje. Jak nie biorę to zamykam się w sobie i totalnie odcinam od ludzi, gdzie przed braniem tego miałem swoje problemy ale nie aż kurwa takie. Na dodatek jestem na mega wysokich dawkach i ciezko mi jest z tego zejść. Ehh co tu zrobić..
  • 510 / 112 / 0
04 października 2023Jessica pisze:
Mam obecnie wypisaną pregę w dawce 150mg rano + 150mg wieczór. Co powiedzieć magikowi żeby mi ją podniósł?
Powiedz że wziąłeś 600 i dopiero się czułeś dobrze. I że tyle chcesz brać
  • 107 / 13 / 0
Czy problemy z pamiecia po pregabalinie sa odwracalne? Mijaja po odstawieniu?
  • 509 / 197 / 1
Oczywiście,że mijają temat wiele razy wałkowany na forum.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.