Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 82 / 4 / 0
No bo ja się bierze 2 razy wedle ulotki wieczorami też mam lęki dlatego pytam ile to godzin dziala
  • 11 / / 0
Witam, czy jeżeli łaczylem 100 mg pregabaliny z regularnym piciem alkoholu (jakieś 7 piw dziennie) mogło to spowodować nadmierny obrzęk twarzy ?
  • 1007 / 310 / 5
@artwit85 Tak, jest to częsty skutek uboczny pregabaliny.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 91 / 26 / 0
Czwarty dzień CT po kilku miesiącach brania w dawce 1-1.5g dziennie. Jest ciezko nie powiem, ale jakoś się trzymam. Psychicznie jest w miarę, natomiast fizycznie jest dość ciezko. W zasadzie to 90 proc czasu leżę w łóżku, strasznie kręci mi się w głowie. Mam nadzieje, ze teraz będzie tylko lepiej…
  • 11 / / 0
17 września 2023Detronizator2 pisze:
Czy slyszeles żeby komuś od tego na trwałe zmieniła się lekko twarz ? Czy jeżeli ktoś piję np wódkę jeżeli już piję mniej opuchnie, bo mniej płynów ?
  • 82 / 4 / 0
Pomóżcie jak to odstawic bo zaczęło szkodzić. Zaczęło nasilać lęki. Od czerwca biorę 2 razy 75 ostatnio 3 dni 75 i 150 . Jak najszybciej zejść beż objawow odstawiennych?
  • 1306 / 261 / 0
poczekaj jeszcze z 2 dni na nowej dawce i niczego innego nie pizgaj przez chwile (nie twierdze ze pizgasz tylko jakby gdyby)
  • 1007 / 310 / 5
18 września 2023artwit85 pisze:
Czy slyszeles żeby komuś od tego na trwałe zmieniła się lekko twarz ? Czy jeżeli ktoś piję np wódkę jeżeli już piję mniej opuchnie, bo mniej płynów ?
Na trwałe to nie. Ale wódy to nie pij, nie ma wpływu na retecje wody
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 11 / / 0
18 września 2023artwit85 pisze:
Chodzi Ci o to, że czy wódka czy piwo efekt byłby ten sam ?
  • 125 / 29 / 0
Pregabalina w kwestii snu dIala podobnie. Mega realistycNe any dotyczace twoich do.GHB. najwiekszych obaw I lekow.
Do tego w zeszlym tygodniu mialem swap razy swiadomy sen a wcczoraj falszywe przebudzenie biore na noc 450mg. Pozdrawaiam
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.