Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Mam pytanko, biore regularnie oksykodon 160mg oralnie (dwa pokruszone na proch oxydolory 80mg) na raz i srednio mnie to klepie. Wpadl w moje rece blister MST Continus 200 i chce sprobowac zapodac to sobie oralnie, rektalnie i iv w takiej wlasnie kolejnosci, bedzie to moja pierwsza stycznosc z morfina. Jakie dawki powinienem przyjac dla kazdej z tych metod zeby dobrze mnie zrobilo?
  • 20 / / 0
No i spróbowałem morfiny oczywiście nie w pełni bo p.o i p.m w dawkach 100, 200, 400. Za każdym razem faza jakaś taka ciężka przytłaczająca wręcz powiedział bym delikatnie depresyjna i schizowa. Tabletki jakie miałem to Continusy 200. Z czego się cieszę to że miałem okazję pierwszy raz w życiu zrobić ekstrakcję która swoją drogą wyszła mi dobrze. Podanie domięśniowe obyło się bez jakichkolwiek problemów z ropniami, bólem czy nawet zaczerwienieniem. Podskórne również bez żadnych rewelacji jedynie lekkie swędzenie po podaniu. Dodam że iniekcje zakończyły się może dlatego bezboleśnie bo stosuje doping i sporo już wpompowalem w mięśnie. Taka moja przygoda z morfina, może mój starz jest za mały aby rozumieć ujebanie morfina? Może ale aktualnie nie widzę żadnych plusów by spróbować jeszcze raz. Pondro
  • 135 / 10 / 0
koda albi oxy dają kepszą fazę niż morfina solo. Lepiej dodaj jakiegoś stima. 200-500mg kofeiny albo NEP, alfa, 3CMC w małej dawce. U mnie morfiny to było tak z 70-110mg (rozgryzane) zależnie jak się tabletka podzieliła w obcinaczu tabletek.
  • 901 / 220 / 0
@rzeka
morfina taka jest. To taki ciężki opiat, najlepiej działa iv bo jest wjazd. Sam za nią nie przepadam. Jeśli chcesz poczuć takie typowe szczęście opioidowe, które na pewno wystąpi to oksykodon. I nie musisz używać żadnych igieł. Też nie polecam stosować majki z tabletek i.m/s.c, bo jest na prawdę duże ryzyko ropnia, ze względu na wypełniacze tabletkowe.
  • 631 / 13 / 0
Najlepiej by Cię porobił dobry kompot iv. Jednak już prawie nikt go nie robi. Acetylowana morfina daje bardziej euforyczny stan niż sama morfina. Oxy jedni chwalą, drudzy biorą go tylko w ostateczności. Nie wiadomo dlaczego innych dobrze robi, a inni czują takie chemiczne ujebanie. Mocniejszych opio radzę nie próbować. fentanyl to ciężki skurwiel, jak miałem 95% czystości proszek stworzony przez najlepszego chemika na tym forum to straciłem kontrolę zupełnie. Prawie przedawkowałem paląc to gówno. Plastry są równie złe, łatwo przedawkować, tak przyjaciółkę straciłem
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.