10 marca 2020aLowert pisze: (lat 19) Siema, ogólnie sorki z góry bo możliwe że w złym temacie to pisze.
Ale tak od około 1/2 lat mniewam "drgawki' rąk no w sensie trzęsą mi się ręce, czasami również odczuwam drgania pojedynczych parti mięśni (rzadko ale się zdarza ale jednak)
Mam dostęp do klona ,po zażyciu zaobserwowałem zmniejszenie ich prawie do 0.
Stąd moje pytanie czy może pomagać przy takim ''schorzeniu''
Oczywiście mam w planach udać się do lekarza w sprawie właśnie tego.
Bo logicznie jest nie chce się tym sam leczyć bez jakiejkolwiek wiedzy medycznej.
Dodam tylko ze po 3x 2mg klona odczuwam tylko lekki ale to serio lekki chill co jest w według mnie chyba troszkę dziwne nawet senność mnie nie zbiera.
Pozdro!
I Dzięki za opowiedzi!
W miarę możliwości sprawdź, czy na Twój problem pomoże coś z wymienionych: tolperyzon, baklofen, karbamazepina.
6mg klonazepamu to stanowczo za dużo.
Może to na podłożu nerwicowym? Albo objawy abst. od innych używek? Jeśli nie, to warto zainwestować w dobrego neurologa i MRI, a nie paki klonów na lewo. Może nawet na NFZ nie będziesz musiał długo czekać, jak się dobrze "komuś" wstrzelisz w termin czy jesteś w stanie coś zdziałać. Ze skierowaniem nie będzie żadnego problemu u normalnego rodzinnego po opisaniu takich objawów.
I proste, ale może zaoszczędzić wielu kłopotów: spróbuj jeszcze pobrać dobrze wchłanialny magnez, nie musi być on z supli, zobacz jakie owoce mają go najwięcej i do tego dołóż suple. Nic się nie stanie, jak na kilka dni będziesz wyrabiał np. 200% zapotrzebowania, ale to na kilka dni.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Mix beta-blokerów w połączeniu ze stymulantami powyżej energetyka nawet dla osoby ze zdrowym serduchem i układem krążenia jest potencjalnie śmiertelny, więc żeby nie było, że nie ostrzegałem.
Uważajcie na siebie.
i do tego grzalem, bylem w oseodku i tera kontroluje branie klonow, dzisiaj se 6 tzf zjadlem
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.