Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 2392 / 663 / 0
A zanim się w to władowałemmówili mi że po latach będę musiał łykać po 10 do 15mg dziennie bo tak tolerka urośnie. No... w moim przypadku można włożyć to między bajki dawka średnia po 8 latach jak pisalem to dalej 3mg. Takie dawki jak widzę ( w sensie te ogromne ) po przykładzie kolegi powyżej ludzie biorą po prostu dla jazdy. Później budząc się po kilku dniach z pustą paczką wysłuchując , zależnie od tego kto nad Tobą stoi ( Stara, Partnerka albo Lekarz na SORZE ) co żeś naodpier%alał
  • 2814 / 367 / 0
Ja bralem klona ale z umiarem max 6-8mg ale na szczescie nic sie nie dzialo .. ale klona juz nie biore nic nie odczowam po nim
  • 2116 / 634 / 0
10 marca 2020aLowert pisze:
(lat 19) Siema, ogólnie sorki z góry bo możliwe że w złym temacie to pisze.
Ale tak od około 1/2 lat mniewam "drgawki' rąk no w sensie trzęsą mi się ręce, czasami również odczuwam drgania pojedynczych parti mięśni (rzadko ale się zdarza ale jednak)
Mam dostęp do klona ,po zażyciu zaobserwowałem zmniejszenie ich prawie do 0.
Stąd moje pytanie czy może pomagać przy takim ''schorzeniu''
Oczywiście mam w planach udać się do lekarza w sprawie właśnie tego.
Bo logicznie jest nie chce się tym sam leczyć bez jakiejkolwiek wiedzy medycznej.
Dodam tylko ze po 3x 2mg klona odczuwam tylko lekki ale to serio lekki chill co jest w według mnie chyba troszkę dziwne nawet senność mnie nie zbiera.
Pozdro!
I Dzięki za opowiedzi!
Jesteś w idealnym wieku, by z pełnym impetem wpierdolić się w klonazepam, ale Ci tego nie życzę.
W miarę możliwości sprawdź, czy na Twój problem pomoże coś z wymienionych: tolperyzon, baklofen, karbamazepina.
6mg klonazepamu to stanowczo za dużo.

Może to na podłożu nerwicowym? Albo objawy abst. od innych używek? Jeśli nie, to warto zainwestować w dobrego neurologa i MRI, a nie paki klonów na lewo. Może nawet na NFZ nie będziesz musiał długo czekać, jak się dobrze "komuś" wstrzelisz w termin czy jesteś w stanie coś zdziałać. Ze skierowaniem nie będzie żadnego problemu u normalnego rodzinnego po opisaniu takich objawów.

I proste, ale może zaoszczędzić wielu kłopotów: spróbuj jeszcze pobrać dobrze wchłanialny magnez, nie musi być on z supli, zobacz jakie owoce mają go najwięcej i do tego dołóż suple. Nic się nie stanie, jak na kilka dni będziesz wyrabiał np. 200% zapotrzebowania, ale to na kilka dni.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 2976 / 256 / 0
Ewentualnie propranolol, kiedyś dawno temu miałem pisany właśnie na fizyczne manifestacje zaburzeń lękowych i stresowych, nawet spoko działało, chociaż wiadomo, do benzo temu daleko. No i przy tym nie można (tzn można, do czasu..) walić stymulantów, chyba że bardzo nam się spieszy na tamtą stronę. Kiedyś opisywałem jak strzeliłem metkata z paczki tak dobę od ostatniej dawki propranololu, obraz mi się zrobił czerwony jakbym dostawał dmg w Quake'u, trudności z oddychaniem, szybkość napierdalania serducha wyprzedziła prędkość światła. Na szczęście zadziałało coś w rodzaju autopilota - usiadłem na łóżku, oddychałem głeboko acz powoli i miarowo aby nie dopuścić do hiperwentylacji i po jakiś 5-10 minutach przeszło. Gdybym wpadł w panikę i się jeszcze bardziej podkręcił to mogłoby się to skończyć o wiele gorzej.

Mix beta-blokerów w połączeniu ze stymulantami powyżej energetyka nawet dla osoby ze zdrowym serduchem i układem krążenia jest potencjalnie śmiertelny, więc żeby nie było, że nie ostrzegałem.

Uważajcie na siebie.
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
ja klony albo xany wpierdalalem codziennie po 20 x2mg.
i do tego grzalem, bylem w oseodku i tera kontroluje branie klonow, dzisiaj se 6 tzf zjadlem
:hel: :bongo: :kreska: :ghb: :tabletki:
  • 2104 / 467 / 37
Rzeczywiście, jedzenie na sportowo 12 mg klona świadczy o kontroli nad nałogiem hehe.
Lubisz koks?
  • 449 / 101 / 0
Chyba, będzie z deszczu pod rynnę moi drodzy, bo kurwa, zaczęłam się bawić klonazepamem z alko po wyjściu z opio. I tak się bawię już od dwóch miesięcy co dni parę. Wmawiam sobie, że nie lubię benzo, bo nie lubię, i chuja to daje :P ale znalazłam sobie środek zastępczy, czyli inny depresant, który robi ze mnie bezproduktywne... Coś... Nawet nie wiem jak to określić. Spotkał się ktoś z tym? Czy to po prostu moje niedojebanie i powinnam się ogarnąć jak najszybciej?
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 1211 / 616 / 0
@adverse to akurat normalne, że po odstawieniu opio szuka się jakichś środków zastępczych, też przez to przechodziłem. Jeżeli jakoś to kontrolujesz, jesz faktycznie co kilka dni i nie są to jakieś kosmiczne ilości to raczej nie ma dużego problemu, jednak ten może się pojawić jak zaczniesz tak robić częściej z większymi dawkami. Ogólnie stąpasz po bardzo cienkim lodzie, jeden zły krok i możesz albo narobić sobie ostrego przypału, wjebać się w krzyżówkę alko/benzo albo najgorsza z możliwych opcja zgon po pomieszaniu zbyt dużych dawek depresantów.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 449 / 101 / 0
Dawki od 2 do 8 (jednorazowa akcja) mg, ale najczęściej pomiędzy 2 a 6 mg ;) idzie co trzy, cztery dni niestety. I cały czas powtarzam sobie, że muszę to ogarnąć, bo nie chcę mieć problemów jeszcze z benzosami. :P A kolejny zapas dwójek leży zakitrany i zaklejony w szufladzie... :D jebać taki letarg...
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 1106 / 221 / 0
Nawet takie dawki o ile robi się faktycznie przerwy te 3 dni minimum, można w miarę łagodnie samemu zbić rolkami. Całkiem bezboleśnie nie będzie, ale im więcej pracy się włoży, tym lżej pójdzie.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.