Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1180 / 5 / 0
Ja kiedyś jechałem cały dzień i wrzuciłem o 18 ostatnią dawkę pvp to 4x2mg klonów (bardzo mała tolerka) nie uśpiło mnie nawet na moment.
  • 140 / 2 / 0
@kowalskii - Dzięki, czyli lepiej sobie odpuścić klony, szczególnie, że mam dosyć wysoką tolerancję na nie.

Czuję, że to będzie ciężka noc, bo maczanka też pewnie nie wiele pomoże...

PZDR.
RESEARCH CHEMICALS

KANNABINOIDY
  • 3955 / 147 / 0
mnie raz buszek maczanki na ur144 (1:20) uspokoil, ze nie musialem brac benzo nawet i poszedlem spac. ale innym razem po buszku na zejsciu weszly mi jakies schizowe efekty i musialem przyjebac 0,5mg alpry i pol szklanki lyskacza zeby sie wyluzowac. wiec jak tam chcesz. :*)

w sumie chyba alkohol IMO zaraz po benzo najlepiej pozwala wyluzowac w tym stanie.
Ostatnio zmieniony 02 stycznia 2014 przez eso, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 934 / 12 / 0
Maharadza pisze:

Brane 100 mg sniffem, po 2 godzinach kolejne 100, pojebany pomysł.
W rzeczy samej, pojebany. Czekam na stymulant aktywny poniżej 1mg, może się cześć nauczy czytać.
  • 1857 / 70 / 80
Bromo-DragonFLY i DOI są aktywne w takich dawkowaniach więc wiadomo w którą droge by to poszło.
IMO zakresy dawkowania 10-100mg jak dla nowych stymulantów to już przesada, to nie dostosowanie substancji do mentalności ulicy xD Potem powstają dziwne sytuacje bo po rzuceniu okiem na 20mg czegoś nikt kto nie miał z tym wcześniej kontaktu albo nie wie ocb nie pomyśli że to na niego zadziała raczej.
  • 140 / 2 / 0
Uważam, że trochę przesadzacie z tą krytyką mnie, kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamień ;) Bez napinki oczywiście :)

Lolki z MAM 2201, dwa piwa i 2 mg klona trochę poprawiły moje samopoczucie, ale nie wiem czy dzisiaj usnę.

Nic jutro spróbuję 30 - 40 mg.

PZDR.
RESEARCH CHEMICALS

KANNABINOIDY
  • 8 / / 0
Mnie nadal boli pikawa, mimo, że ostatni raz bralem 5 dni temu. Nie jest to nie wiadomo jaki ból i nie jest ciągły, od czasu do czasu zaboli lecz mimo wszystko zaczynam się martwić %-D ktoś coś wie?
  • 1180 / 5 / 0
Zmierz ciśnieine, pobolewjące serce może świadczyć o za niskim ciśnieniu.
  • 129 / 6 / 0
Ja po nocce z alfą i miksami odczuwam do dzisiaj skutki uboczne,taki jakby mindfog i wypranie z uczuć.

Nigdy więcej tego syfu , ała.

Edit:
Nocka miała miejsce w poniedziałek.
  • 117 / / 0
sprobowalem o 15 dziala do teraz (17;19). zrobilem 5mg albo mniej po 10min nic nie poczulem dorzucilem za duza (o wiele) i od razu mnie wyrabalo %-D
przyrownam do pente. na alfie duzo bardziej niekontrolowane sa ruchy i jest ich duzo wiecej ich nie chce mi sie pic mimo ze wysusza. czuje uczucie rozjebania juz przed zjazdem ale to raczej dlatego ze za duza. nie chce mi sie pisac wiecej :old:
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.