Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 204 / 6 / 0
Okres półtrwania wynosi 3 godziny. Jak przekonać lekarza żeby wypisał, żeby brać po 4,5,6 (i ile najlepiej) ?
  • 5791 / 1186 / 43
Ja biorę 2 na rano i dwie na noc.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 586 / 123 / 0
Mozna chyba zamowic jako suplement zza granicy gdzie po 25mg na pill jest
  • 3 / / 0
Fajnie to działa szkoda,że tak krótko u mnie ok2h
  • 1588 / 254 / 0
@slobotomia a jaka dawka?
  • 3 / / 0
No jak bóg przykazał 12,5 mg x 3 na dobę

Scalono

Na razie biorę tyle, bo nie wiem czy to się gryzie z fluoksetyną (na stałe) i czasem madopar
  • 1588 / 254 / 0
@slobotomia a jak na ciebie działa ta standardowa dawka? Ja nie czułem żadnych efektów, może po jakimś czasie trochę lepsze samopoczucie ale doraźnie nic.
Tianeptyna nie gryzie się z fluoksetyną, brałem takie połączenie.
  • 3 / / 0
Taki delikatny chill, lęk ustaje (mam nerwice), tylko zero motywacji....tylko bym leżał
  • 92 / 5 / 0
Witam od ponad roku biorę esci na napięcie psychiczne lęki itp + pregabaline  , działał w lato dobrze w dawce 10 mg można powiedzieć że była remisja . Na jesień się zepsuło i znów powróciło napięcie w głowie , lekarz zalecił podwyższenie na 20 mg escitalopramu i tak zrobiłem , jakby te napięcie się zmniejszyło ale jest taka anhedonia , deprecha że nic nie chce się robić do niczego motywacji nic tylko bym leżał totalny brak humoru . Lekarz dodał do mojego zestawu lek o nazwie COAXIL tiantepina , jak myślicie czy to dobry lek i podniesie trochę samopoczucie i wyciągnie mnie z dołka ? Ktoś to stosował razem z ssri , bezpieczne to stosowanie ? 

z góry dziękuję za odpowiedź 
  • 813 / 194 / 0
Tianeptyna - nie tiantepina. Brałem sam, z ssri. Jest bezpieczny i chuja daje. Podobnież jakieś tam efekty daje nadużywany.

Ja sam się zastanawiam czy ci psychiatrzy którzy są fanami poniższych leków sami by coś o nich powiedzieli. Mówię o lekach pokroju tianeptyna, opipramol, buspiron.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.