Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Z tego co Ja czytałem na tym forum, to na pewno można zrobić sobie dziś na jutro.
Czy dłużej można trzymać? Hmm, chyba nie jest to zbyt bezpieczne, w tych tabletkach jest wiele różnych substancji, jak one się zachowują to ciężko będzie ustalić.
Nie myślałeś, żeby wyekstrachowac z tego w miarę czystą morfinę? W sensie takim, żeby zrobić to lepiej niż tak jak zazwyczaj się to robi na łyżce.
Czytałem tutaj, że można pozbyć się tego wosku przy pomocy żelazka i papieru lub ręcznika papierowego.
Mógłby ktoś podpowiedzieć przy okazji jak to zrobić??? Ktoś coś?
28 maja 2025NahoyCito pisze: Można przerobić 200mg mst naraz, zrobić r-r np 10ml, i przetrzymywać na pozniejsze podania? Trzymalbym w kubeczku na kał, sterylnym. Ostatnio kupilem taki fajny bardzo, gruby plastik, zamkniecie jak epffendorka, szczelny.
"Rutyna to rzecz zgubna "
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.