(Ba, według mnie czasem chroni przed przedawkowaniem w jakiś sposób np. zmniejszając wchłanialność z błon śluzowych nosa. Ale to tylko jedna z moich niepopartych żadną wiedzą medyczną narkotykowych teorii udzielających odpowiedzi na niezadane dotąd pytania).
Ponadto spd z pregą działają przyjemnie, stąd łatwiej przegiąć jeśli wład okaże się zbyt mocny wiec po prostu uważaj z dawkami a będzie ponadprzeciętnie jak już musisz ten remont zrobić "spidem". A najlepiej jak wspomniał kolega, strzel sę kawkę i czerp satysfakcję z ciężkiej pracy.
Dostałem już wskazówkę od jednego z użytkowników żeby nie dodawać ginko oraz bacopy.
Myślałem nad ALCAR, NALT, piracetam/noopept ( który lepiej ?), ashwą, seryna, różne rodzaje zeń szenia, cytryniec chiński. Co jeszcze polecacie ?
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
28 sierpnia 2019politykier pisze: SSRI samo znosi wiekszość uboków (oczywiście mówię o subiektywnych odczuciach na swoim przykładzie - citalopram +amph codziennie) jak np. lżejsza zwała, brak paranoi itp.
Wrócę chyba do mixu esci 20mg +tradozon 150 + pregabalina 150
Tritace 5mg na nadciśnienie
Prosze ocenić mój mix
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.