4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 574 / 3 / 0
Po neo afrinie zjazdy są jakieś gorsze, bardziej smutne niż po sudafedzie. Ma ktoś jakieś info dot. powrotu Acataru Acti Tabs?
Uwaga! Użytkownik ciezka bomba jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6182 / 437 / 12
Pewnie coś innego da się znaleźć, ale nie w warunkach domowych i nie tą samą drogą co z KMnO4. Procesy ochładzania i neutralizacji manganu, przykładowo, nie będą już pasować do innych reakcji.

Inne drogi reakcji odnajdziesz w dziale Syntezy - Alfa-aminoketony.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 574 / 3 / 0
A perhydrol? Nawet filtrować nie trzeba, tylko załatwienie może przysparzać problemów.
Uwaga! Użytkownik ciezka bomba jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / / 0
Witam,
ostatnio wszedłem w posiadanie ampułek z chlorowodorkiem efedryny i od razu pomyślałem o zrobieniu metkata (nie trzeba się jebać z tabletami). Jednak mam tylko jedną paczkę = 10amp 1ml z 25mg EfCl. Daje to 250mg - trochę mało na zrobienie kopiącego metka? Nie mam zbytnio dostępu do drugiej paczki więc pytam was...
  • 574 / 3 / 0
jak nie masz tolerki i walisz IV to powinno ładnie poklepać, tylko nie wiem jak jest z proporcjami manganu do efki, w przypadku manganu i pseudoefki ma się 1:2,4
  • 26 / / 0
No właśnie tu jest kolejny problem - ile KMnO4? Teoretycznie pseudoef i ef są izomerami więc tyle samo, ale może ktoś kto próbował się wypowie?
  • 574 / 3 / 0
Sypnij 150mg, powinno być si.
  • 574 / 3 / 0
Jak dajesz octu na początku to nie ma sensu sypać kwasku cytrynowego.
  • 26 / / 0
W każdej metodzie z FAQa jest ocet i kwasek. Jak zatem to zmontować (najlepiej bez octu a z kwaskiem)? Po prostu schłodzić zawartość ampuł, wymieszać ze schłodzonym roztworem KMnO4, przefiltrować i dodać kwasku?

W jakiej temp. rozpada się efedryna? Mogę odparować trochę z tych 10ml?
  • 3449 / 124 / 8
Chlorowodorek efedryny jest względnie trwały, natomiast wolna zasada metkatu ani trochę i rozpadnie się w większości w temperaturze wrzenia wody.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.