Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Brałam Zyrtec przez 3 dni przed. I jeszcze dodatkowo wypiłam wapno z kwercetyną...
  • 1339 / 337 / 13
Zdecydowanym minusem przy większych dawkach jest niemożność zaśnięcia - z tego powodu wypadałoby poświęcić kolejny dzień na swobodne dojście do siebie i poukładania wszystkiego w głowie.

Strasznie też siada na błędnik bo nazajutrz czułem się jak mały brzdąc z chorobą lokomocyjną w trasie. Kapeć w mordzie i mdłości raczej do przezwyciężenia... takie tam małe niedogodności po podróży.

Na temat długotrwałych skutków ubocznych się nie wypowiadam, bo jak na razie stosuje za krótko i tylko rekreacyjnie.
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2534 / 599 / 0
Ja mogę normalnie spać.Tylko musze się po tripie troche wymęczyć,coś porobić,pooglądać.Można wykorzystać pozostałą dysocjacje i dobrze się bawić,fajnie się w tym stanie coś ogląda.Potem z czasem przychodzi senność.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / 3 / 0
spotkał się ktoś z tym że ziewając na dexie czujecie mega przyjemność? ja tak miałem po kilku godzinach od zarzucenia i przy każdym ziewnięciu było czuć przez chwilę coś jakby wylew serotoniny
  • 586 / 125 / 0
Po latach używania DXM w mikro dawkach jak i walenia wiekszych ilosci praktycznie tydzień w tydzień stracilem przeczyszczenie po DXM i mam zaparcia gdy go biore.
Ciekawe co sie stalo z organizmem ze juz nie czyści a zatwardza jak kodeina czy cos
  • 90 / 6 / 0
przeniesiono_xxx
Ehhhh. Ja juz nie wiem co to ma znaczyc, ale od kad to sie wzielo w moim życiu to jest mi strasznie dziwnie

Jakos moze z 3 tygodnie (prawie 4 tyg) temu zażyłam 300mg deksa i wypilam piwko przed i na zejsciu pojawiły mi sie CEVy. Na zejsciu juz zasypiałam i uznalam, że to całkowicie normalne i olałam.

Olałam to do czasu, aż nie zaczely mi sie te CEVy pojawiac codziennie gdy zasypiałam. One sie utrzymuja mi do teraz jak chodze spać i nie wiem czy to jest juz powod do zmartwień czy nie
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 586 / 125 / 0
@Poluska
Myślę że nie ma się co przejmować.
Cevy przy zasypianiu to nic inwazyjnego względem wpływu na funkcjonowanie.
Może minąć ale nie musi a to nic klopotliwego imo.
  • 39 / / 0
Jak zorientować się że jesteśmy na plateau sigma?
  • 6 / / 0
Wie ktoś dlaczego cała paczka accodinu na mnie nie zadziałała? Pierwszy raz zjadlem
  • 125 / 47 / 0
Wie ktoś dlaczego cała paczka accodinu na mnie nie zadziałała? Pierwszy raz zjadlem
Jeszcze musisz podać wagę, zawartość żołądką i to czy przyjmujesz jakieś inne leki.

Rozumiem, że efektów zero (brak podwójnego widzenia, przyspieszonego bicia serca, zawrotów głowy, mdłości)? No i Acodin prosto z apteki, a nie "od znajomego"?
ODPOWIEDZ
Newsy
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.

Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.