Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
jacok pisze: W cytrynie masz grzyby, bakterie i bękarty feydeweya - naprawdę chcesz mieć to wszystko w instalacji?
greenz widzę, że skorzystałeś z mojej rady, żeby zacząć pisać bloga i kupić więcej sprzętu, zamiast co chwilę latać do apteki albo pukać z jednej strzykawki!!!
Weź potraktuj to tym panthenolem i chyba witamina C z rutyną też wspomaga gojenie (ale jedz ją, a nie pukaj!).
najlepsze romedy z gumowym tłoczkiem, no normalnie inny standart pukania.
Ponoć to infekcja podskórna. Co mam zrobić? Smarowałem to raz Alantanem Plus razem z pozostałymi ranami (akurat nie było tam wiele od pukania tylko paskudne oparzenia jak mi się zsunęła blaszka do pieczenia na ręce) i nic.
Co mam z tym zrobić? Iść do lekarza? Kupić jakieś medykamenty?
Z góry wielkie dzięki za odpowiedź. Chyba kurwa zakończę tą zabawę bo pukam max raz w tygodniu i mam niepropocjonanie duże problemy z kwestiami iniekcji.
@Gynoid - no właśnie nie spłodził - to tylko hipotetyczne bekarty ;)
Hurra, diese Welt geht unter
Wchłonie się z czasem. Wincent, po prostu wpadnij do mnie na lekcje
A ampułkę zdobyłam od kolegi, który ją miał po matce. Nie wiem na co. Strzykawkę i igły miałam w domu, po mamie (morfina, fenantyl).
(* We're looking for a center *) { } Empty words. I know there's
(* What if it turns out to be hollow? *) { } Life-within. Somehow
(* We could be what is broken... *) { } I'll set you free. Lucy Fair.
to chyba po prostu wylew z zamkniętej stazą żyły. Objawy te same co Ty, nic nie bolało etc. Na drugi dzień nie było śladu
A zaczerwienione? Gorące? Jak nie, to nie infekcja, zdarzało mi się coś takiego parę razy w mojej dłuugiej karierze.
Eee, greenz, nie martw się, jak czesto zdarza ci sie podczas rozmowy sprawdzac czy twoj rozmowca ma poklute zyly??
![]()
Mam takie pytanie. Ze dwa tygodnie temu poszło mi pod skórę trochę towaru (napewno nie dużo bo pukałem tylko pół ćwiary i się dobrze zrobiłem więc większość musiała pójść w żyłę)
nie napisales najwazniejszej rzeczy - jak dlugo juz masz ten syf? jak po tygodniu dalej ci dokucza to idz do lekarza, w najgorszym wypadku to ropien. EDIT: sory, w najgorszym wypadku to gangrena albo jakas hardkorowa sepsa, mozna zejsc nawet. jak masz jakies objawy ogolnoustrojowe to zapierdalaj chocby na pogotowie!!
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.