Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 248 / 86 / 0
Jak radzicie sobie ze skrętem po majce? Jestem dziś w tak okropnym stanie, że nie mam siły się nawet ruszyć i oddała bym wszystko żeby zapodać sobie kolejny raz, ale mam z tyłu głowy świadomość, że kurwa nie mogę. Brałam już pregabalinę, próbowałam jakoś zasnąć, ale udało mi się na chwilę i miałam tylko jakieś koszmary. Jak tu spać, jak nie możesz sobie znaleźć miejsca w łóżku i cię wykręca...
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 561 / 2
To normalne po morfinie. Ja jak brałem, ale to w szpitalu na ból pooperacyjny po prostu leżałem też tak na łóżku i samo jakoś przeszło.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 924 / 138 / 0
Nie tak dawno rozmawiałam z kimś w wiadomościach z tego wątku ale za nic sobie nie przypomnę nazwy.
Jak możesz to się odezwij do mnie. 🙃
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 186 / 32 / 0
Jak zadziała MST pukniete iv bez wcześniejszych doświadczeń z opio - jak to jest z wyrabianiem receptorów? Jaką dawkę polecacie? Pozdrowionka
  • 510 / 111 / 0
Chociaż Ty się nie spierdalaj w nałóg, który zniszczy Ci życie.

To Ty bądź tym chwalebnym wyjątkiem
  • 3455 / 561 / 2
@falsyfikot zadziała nieźle może i lekką depresję oddechową złapiesz.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 186 / 32 / 0
Stoicie na straży elitarnego klubu morfinistów, czy o co chodzi? Na chuj ta ironia, nie szukam moralizatorskiego bełkotu, tylko informacji jak to zrobić bezpiecznie.
  • 2814 / 366 / 0
03 kwietnia 2024falsyfikot pisze:
Jak zadziała MST pukniete iv bez wcześniejszych doświadczeń z opio - jak to jest z wyrabianiem receptorów? Jaką dawkę polecacie? Pozdrowionka
Jaka waga ? Choć jeśli tolerki nie ma to jeśli jesteś w pełni zdrowy ( nerki jelita itp ) to jeszcze mniejsza dawka Cię porobi . Myślę że jak przerabiasz mst do iv to wystarczy Ci na 1raz 50mg spróbować. Lepiej mniej i zobaczyć reakcje niz za dużo i wiadomo ..
  • 125 / 23 / 0
Dla zainteresowanych - mimo zmienionego wyglądu listka (albo to pamięć płata figle i nic nie zmieniali) nowe* turkusy nadają się do przerabiania po staremu, efekt jest znany i zadowalający (mimo, że to nie-pierwsza doza w tym dniu). Zaznaczam, bo sam powtarzałem tutaj straszne i smutne pogłoski o zmianie składu, celem utrudnienia samodzielnej przeróbki na roztwory do podania jedyną słuszną drogą - wygląda, że na razie jeszcze do tego nie doszło.

*albo świeże/prosto z apt.
"mojej wolności dowodem błąd"
  • 675 / 129 / 0
Ostatnio nic się nie zmieniało, chyba że masz na myśli ta zmianę sprzed roku czy nawet dłużej już
:tabletki:
ODPOWIEDZ
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.