Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Siemka, pierwszy kontakt z fet pomoże ktoś czy towar wyglada legit.moge to walic w kanal?Nie znam sie kompletnie na fet wiec proszę o pomoc, fotki poniżej.
https://ibb.co/7kCHnSc
https://ibb.co/kSYwSxs
https://ibb.co/FmJWWfF
  • 2658 / 559 / 0
wyglada jak wyglada, moze to byc jakies gowno a moze byc feta. wyglada fajnie, ale raczej nikt ci nie powie na podstawie paru zdjec czy to na 100% amph. wez to marquisem chociaz sprawdz
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 365 / 62 / 0
Sprawdz jak kolega wyzej radzi, a jak ci sie nie chce sprawdzac to wal, tyljo nie takie cos jak na 3 focie %-D
A no i zawsze pozostaje aceton jeszcze.
Uwaga! Użytkownik YoungestFlexer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 429 / 64 / 0
Daj ziomkowi na testa xF
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 239 / 51 / 0
Mordeczko nie bierz fety iv serio zwlaszcza jak nie masz pewnosci co do towaru
ja nawet nie chodze
ja latam
  • 776 / 179 / 0
Ktoś wie jaka może być przyczyna że po waleniu ścierwa jak już przyjdzie zjazd i chcę coś na siłę zjeść to jedzenie ma taki w chuj dziwaczny odór i przez to do reszty już od niego odrzuca ? Tak samo zwykła woda bezsmakowa ma taki chujowy posmak i nie da się jej pić
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 429 / 64 / 0
@EvilDead na pytanie nie odp. Ale od kiedy na ostro lecę ze ścierwem to dosłownie mam obrzydzenie do niektórych rodzajów mięsa, po prostu nie. Mogą mi przez gardło przejść a czasem mam nawet odruch wymiotny
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
amf w kanał 0 wjazdu, mozliwe?????
  • 2658 / 559 / 0
amf w kanał się nie podaje bo nie ma takiego pierdolnięcia - przynajmniej tak wynika z relacji wielu osób na tym forum, a nie wiem czy przez ,,0 wjazdu" masz na myśli brak silnego rushu czy brak działania, doprecyzuj
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 19 / 5 / 0
Witam.Po wzięciu fety ( bardzo mało ale doustnie ) czuje kłucie w podbrzuszu (z lewej strony) czy wie ktoś może co to może znaczyć? Jeśli chodzi o moją historie biorę tylko czasami lecz tylko doustnie (problemy z zatokami) teraz wziąłem raz i czuje do kłucie od 2 dni.Pozdrawiam
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.