Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 456 / 14 / 0
ten o euforii czy o udarach
Uwaga! Użytkownik Czarli Czarnuch jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 4 / 0
@Czarli o udarach
@Grassik ja jadłem 2 razy homera 25mg i za każdym razem miałem mocno z tym, że nie wiem dlaczego miałem okropne wejścia. Jakoś homet nie podszedł mi do gustu. Aczkolwiek podjąłbym następną próbę. Tylko, że mam możliwość zakupu dopiero w lipcu, a tu są smaki okropne, chyba, że póki co zaproponuję mu jeszcze poczekać na ten odpowiedni moment, czyli ten w którym mahomet go zbawi :-D
  • 41 / / 0
Jadł ktoś 2 lub więcej mg 25B? Ja do tej pory najwyżej 1,1mg, było mocno, jak w bajce. Jestem ciekaw, czy ogarnąłbym tę dwójkę. Jakie czuć efekty przy takiej ilości? Ile trwa faza?

Drugie pytanie, czy po innych nbome są jakieś inne wizuale? Tutaj miałem wszędzie fraktale, rzeczy się gibały, ponad to filtr kolorowy - chyba tyle. Fraktale się jakoś różnią na innych środkach tego typu?
  • 456 / 14 / 0
no wiec sytuacja wygląda tak ze ostatnio jak jem nbomy to dostaje strasznej wazokonstrykcji krew mi nie chce ladnie przepływać przez ciało rozne czesci nie dostają tlenu dostaje rozdzielenia stron ciała, lewa czuje słabo i z opóźnieniem a prawą bardziej normalnie, kiedys spanikowałem pojechalem do spitala nie potrafilem wtedy wytlumaczyc do konca ze to wazokonstrukcja zajeło mi sporo czasu połączenie roznych kropek, ostatnio czytalem o tym troche itd jestem zły na polskie szpitale bo teraz jak by mi ktoś powiedział ze nie czuje lewej strony ciała itd to bym popatrzył na zyly i odrazu wiadomo kurwa a wtedy kazali mi spadać polecam przeczytać
http://www.reddit.com/r/Drugs/comments/ ... e_and_thc/
wg mnie opisy tego mini udaru mózgu dokladnie pokrywaja sie ze stanem jaki występuje u mnie kiedy biore około 2 mg nbomow, post pisałem z intenecją podzielenia sie tym ze znalazłem nazwe na to co sie dzieje po nbomach
jak sobie poczytacie wiecej o tym minie udarze/Transient Ischemic Attack
to objawy staną sie jasne
Uwaga! Użytkownik Czarli Czarnuch jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1443 / 75 / 0
Grassik - moim zdaniem 25B nie jest dobrą subtancją na start, znacznie lepszy będzie homet.
Byvalec - masz opisane działanie w tej i wyższych dawkach, w dziale o 25B - szukaj, zanim zadasz pytanie :).
LSD - Piękna i Bestia
  • 358 / / 0
Według mnie na start najlepsze będzie 1,2mg 25C,testowane na dziewczynie która tylko MJ i było super
Drugie pytanie, czy po innych nbome są jakieś inne wizuale?
Pewnie zależy od człowieka ale jeśli już to 25I jest inne wizualnie,25C dosyć charakterystyczne,25B też a reszta jest do siebie podobna,bez wyróżniania się raczej choć czytałem,że 25D dla niektórych było jeszcze ciekawe.
  • 1443 / 75 / 0
Ja próbowałem C,B,D,E,H,I,N i dla mnie każda była inna wizualnie, chociaż wiele miało wspólny mianownik.
LSD - Piękna i Bestia
  • 41 / / 0
Ale konkretniej, to na czym polegają różnice w wizualach, np na I oraz C? Po prostu inne kształty fraktali, inne kolorki, czy zupełnie odmienny (od B) rodzaj widzenia rzeczy? Nie wiem, czy jest sens bawienia się w kolejne nbome, czy różnice są konkretne czy subtelne.
  • 1443 / 75 / 0
Fraktal to wzór składający się z powtarzającego się elementu. Nie nazywajcie każdego efektu wizualnego fraktalem. Różnią się zarówno kształtami i kolorami, różnice są duże, a czasem diametralne - tak jak napisałem, wystarczyło sprawdzić co to znaczy wspólny mianownik :). Nie powiem Ci czy warto, na pewno każda z nich działa inaczej, ale sam powinieneś ocenić, nie będę nikogo namawiał.
Ale jeżeli tak zamierzasz kontynuować przygodę z psychodelikami, to lepiej spróbuj tryptamin, są głębsze mentalnie i bezpieczniejsze.
LSD - Piękna i Bestia
  • 41 / / 0
W takim razie dlaczego miałbym nie używać słowa fraktale w taki sposób, w jaki go używam? Gdziekolwiek by się spojrzało obraz był zniekształcony przez 'wiry' - fraktale, kształty złożone z maluteńkich, zapętlających się wirów, składających się na wielgachne kształty tak samo wyglądające. Wiem, co nazywam fraktalami, spokojnie.
Na 25B te fraktale tworzyły rodzaj jakichś gwiazd, jakby wycinanka czy zdobiona serwetka.
Dobra, spróbuję wszystkiego po kolei, summer's coming ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.