29 grudnia 2019BodTram pisze:
Że na niej dobrze odstawia się clona? Niweluje ten stan zamulenia przy odstawianiu clona? Ja miałem raz z 2 tab. tego pamiętam i na mnie to trochę usypiająco działało. Pamiętam raz miałem depakine 500 i sulpiryd,byłem zdziwiony pozytywnym efektem jak to zadziałało na mnie przy odstawce clonów.
Paweł
Nie mozesz wziasc polowy klonow i najwyzej troche potem dorzucic? Chociaz co ja pisze..... i tak pewnie zaskoczy cie rano pusty blister.
Ps. Klon ma dlugi okres poltrwania. Jak bedzie za slabo szybciej doczekasz sie zejscia 100ml wodki niz 10mg klona . Latwiej ci bedzie wieczor rozplanowac
Paweł
Dziękuję codziennie Bogu że żyje
Paweł
Wrzuć w okularki GABA-A Hello Bio, nawet flumazenil maja w menu ale ceny kosmiczne i wuj wie jak zadziala. Dłuższa absta i znowu bedziesz mogl korzystac z okazyjnego ućpania.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.