Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 10 / / 0
29 grudnia 2019BodTram pisze:

Że na niej dobrze odstawia się clona? Niweluje ten stan zamulenia przy odstawianiu clona? Ja miałem raz z 2 tab. tego pamiętam i na mnie to trochę usypiająco działało. Pamiętam raz miałem depakine 500 i sulpiryd,byłem zdziwiony pozytywnym efektem jak to zadziałało na mnie przy odstawce clonów.
Pregaba z reguły stabilizuje nastrój z mojego doświadczenia.
  • 684 / 26 / 0
Mam mocną tolerancję na benzo. Chciałbym dziś zarzucić z 10mg klona a niewykluczone że będę pił alkohol, w nie za dużej ilości. Czy taka setka wypita że dwie godziny po wzieciu klona nie zabije mnie?
Pozdrawiam!
Paweł
  • 232 / 21 / 0
Zabic to raczej nie, chociaz 10mg klona to duzo za duzo. Natomiast przypal i zerwany film napewno. Na mnie duzo bardziej destrukcyjnie wplywalo mixx duza ilosc benzo+ troche alko niz sporo alko i jakus dodatek benzo, ale co organizm to reakcja.
Nie mozesz wziasc polowy klonow i najwyzej troche potem dorzucic? Chociaz co ja pisze..... i tak pewnie zaskoczy cie rano pusty blister.

Ps. Klon ma dlugi okres poltrwania. Jak bedzie za slabo szybciej doczekasz sie zejscia 100ml wodki niz 10mg klona . Latwiej ci bedzie wieczor rozplanowac
  • 2876 / 267 / 0
wal jednak lepiej browary, wódka z benzo to zbyt cienka linia przegięcia, ale zrobisz jak chcesz, aj ak coś odjebiesz to się naczyć, jesteśmy tacy mądrzy że nie potrafimy uczyć się na czyichś błędach
  • 2976 / 256 / 0
Ja ostatnio z wrzuconego jednego dnia 20mg schodziłem 2-3 dni dawką 6-4-2mg (dzien 1, 2, 3), także szanujcie tolerkę bo macie tylko jedną.
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 684 / 26 / 0
Wrzuciłem 10mg ok 22.30, o 0.30 150mg wódki i nic nie czuję. Myślałem że mnie jebnie młotem a tu chuj. Może moja tolerancja ma w tym udział...
Pozdrawiam!
Paweł
  • 980 / 84 / 0
Zjadłem benzo, dopilem alko i nic nie czuje - skąd ja to znam, potem budze się kurwa na wytrrzezwialce, dołku, łapy pociete, ogólnie rozpierdol x1000 nawet nie wiedziałem że człowiek jest w stanie takie akcje odjebac co ja po mixie alko + alpra
Dziękuję codziennie Bogu że żyje
  • 684 / 26 / 0
Ja poszedłem grzecznie spać, żadnych sensacji nie było.
Pozdrawiam!
Paweł
  • 904 / 184 / 0
@lufa9999 twoja tolerka spadnie tylko wtedy, jak dłuższy czas zrobisz przerwe od benzo. Miales duzy klopot z diazepamem (+100mg doba), to końska dawka 5-6mg klona i jedyna opcja to abstynencja lub poszukanie czegos na upregulację gaba.

Wrzuć w okularki GABA-A Hello Bio, nawet flumazenil maja w menu ale ceny kosmiczne i wuj wie jak zadziala. Dłuższa absta i znowu bedziesz mogl korzystac z okazyjnego ućpania.
  • 2 / / 0
wy tu gadacie zeby uratować goscia, a ja zapytam ile clona na 1 raz, bralam wcześniej xany, kode, mdma(tutaj dość często) i palilam ziolo, pomocy. :tabletki:
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.