Wystarczy nawet mały zapalnik by szukać ukojenia .
Często nawet bez przyczyny problem natury psychicznej typu nerwica która się nasili czy depresja .
Samo znużenie trzeźwością też następuje ale to da się wypełnić zajęciami .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Jebana amfetamina, 2 lata ciagu...
Lecę, bo chcę
Lecę, bo życie jest złe
Czy są pieniądze, czy nie
Lecę, bo wolność to zew
Lecę, bo wciąż kocham ciebie
Kocham cię
Nie moge powiedzieć że żałuje. Dwuletniej alkoholicznej chlejni żałuje ale nie opio.
Teraz kolejne podejście tym razem za pomocą kratomu - zajebiście niweluje rowerek i "grypę" odstawienną. Z rana piję 3 gramy zielonej odmiany, wieczorem około 3g odmiany czerwonej. Parę razy dorzucałem w ciągu dnia, jak pojawiał się zespół niespokojnych nóg i dreszcze - 10 minut i przechodziło.
Jutro będzie 7 dzień trzeźwości, trzymam się dobrze, nie mam ochoty na powrót, na zapierdalanie po aptekach i wrzucanie tych zjebanych tabletek. Pomogło mi też wygadanie się mojej dziewczynie i znajomym o moim problemie. Pozdro dla wszystkich walczących, polecam poczytać o kratomie i spróbowac na sobie jak to działa.
Brałem to na tyle krótko że tylko taki efekt udało mi się odnotować.
12 czerwca 2024AllBlack88 pisze: Byłam u lekarza który pracuje na oddziale detoksykacji, w celu pomocy mi w związku z uzależnieniem od pregabaliny i kodeiny. Pregi leciało ponad 2g na dobe, kody 2 opakowania thiocodinu. Rozpisał mi fajnie jak schodzić z dawek obu tych substancji, wypisal opakowania pregi na recepte a jeśli o kode chodzi, kazał mi kupować sobie dalej thio XD no masakra, liczyłam że przepisze mi jakiś lek z kodeina, co wyjdzie taniej niż rujnować swoje finanse na to gówno.
kodeina to nie jest zabawa.
16 czerwca 2024DobryWujas pisze: ohoho ale dzisiaj mam psychiczną odstawke. Normalnie rozkurwie coś. Jestem bez kody już 10 dni, ale jestem tak rozpędzony, że drzwi tylko strzelają. Tak przechodzi mi przez myśl jebnąć klona, ale kurwa boje sie, że pogorszy sprawe. Ja pierdole, 48h mnie już tak trzyma. Łącznie ze snami, pełne spektrum głodu.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.