27 maja 2021amadeuszmocart pisze: up, To gratulacje dla Ciebie .Ja od 4 miesięcy stałem się użytkownikiem .Nie przekroczyłem przez ten czas 300mg doba .Ciężko będzie odstawić ,a to z racji dobrego samopoczucia .Nie przeszkadza w pracy ,sporcie w obowiązkach domowych .Pozwala się trzymać z dala od alk .Na chwilę obecną wydaję się być doskonałą substancją na życie .Zobaczymy co czas przyniesie
U mnie właśnie też tak to wyglądało podczas pierwszych miesięcy, super nastrój, w pracy rewelacja, sport jeszcze lepiej, motywacja do działania i aktywizacja, nawet do ludzi zacząłem wychodzić i spotykać się ze starymi znajomymi...ale waliłem też rekreacyjnie na wieczór lub weekendowo więc tolerancja rosła jak szalona. Najwięcej jechałem coś w okolicach 1200mg dobowo. Pewnie trzymając się 300mg dłużej utrzymasz ten stan. Ostatecznie zaczęło mnie drażnić że jestem niewolnikiem tabletek, gdy kończyła się paczka to już panika że bez nich sobie nie poradzę, że nie dam rady i trzeba ogarniać kolejne, bo zjazd, bo złe samopoczucie itd, bo w pracy będę mniej wydajny. Wkurzało mnie też zalewanie wodą i tycie, pregaba coś musi mieszać przy metabolizmie. Fajnie byłoby ją brać raz na jakiś czas, ale niestety tak nie umiem, albo ciąg albo wcale.
27 maja 2021Fruktoza pisze:Dzięki.27 maja 2021amadeuszmocart pisze: up, To gratulacje dla Ciebie .Ja od 4 miesięcy stałem się użytkownikiem .Nie przekroczyłem przez ten czas 300mg doba .Ciężko będzie odstawić ,a to z racji dobrego samopoczucia .Nie przeszkadza w pracy ,sporcie w obowiązkach domowych .Pozwala się trzymać z dala od alk .Na chwilę obecną wydaję się być doskonałą substancją na życie .Zobaczymy co czas przyniesie
Ostatecznie zaczęło mnie drażnić że jestem niewolnikiem tabletek, gdy kończyła się paczka to już panika że bez nich sobie nie poradzę, że nie dam rady i trzeba ogarniać kolejne, bo zjazd, bo złe samopoczucie itd, bo w pracy będę mniej wydajny. Wkurzało mnie też zalewanie wodą i tycie, pregaba coś musi mieszać przy metabolizmie. Fajnie byłoby ją brać raz na jakiś czas, ale niestety tak nie umiem, albo ciąg albo wcale.
27 maja 2021niewiemczyistnieje pisze: kupić zgrzewkę nałęczowianki i do przodu, tak myśle, pił ktoś na maxa wody by się jej pozbyć?
Sprzątam pokój na błysk. W międzyczasie podnoszę hantle i kalistenika. Aktywizacja - motywacja - dysocjacja.
Pięknie jest żyć nie będąc prawie ciągle w stanie "walcz lub uciekaj". Również zazdroszczę "normalnym" ludziom. Na trzeźwo bym mulił konia i odpierdalał mindfulness żeby nie wpaść do króliczej nory porąbanych myśli.
Z fartem GABAvengersi
Jakie są wasze najlepsze kombinacje na miks kodeina+pregabalina?
Aktywizacji wielkiej w tym nie ma, a mogłoby się tak wydawać. Najlierw prega, potem opio, tylko dawki są indywidualne dla każdego.
jaki może być powód? za dużo pregi? za mało? za mały odstęp czasowy?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.