Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 977 / 223 / 0
27 maja 2021amadeuszmocart pisze:
up, To gratulacje dla Ciebie .Ja od 4 miesięcy stałem się użytkownikiem .Nie przekroczyłem przez ten czas 300mg doba .Ciężko będzie odstawić ,a to z racji dobrego samopoczucia .Nie przeszkadza w pracy ,sporcie w obowiązkach domowych .Pozwala się trzymać z dala od alk .Na chwilę obecną wydaję się być doskonałą substancją na życie .Zobaczymy co czas przyniesie
Dzięki.
U mnie właśnie też tak to wyglądało podczas pierwszych miesięcy, super nastrój, w pracy rewelacja, sport jeszcze lepiej, motywacja do działania i aktywizacja, nawet do ludzi zacząłem wychodzić i spotykać się ze starymi znajomymi...ale waliłem też rekreacyjnie na wieczór lub weekendowo więc tolerancja rosła jak szalona. Najwięcej jechałem coś w okolicach 1200mg dobowo. Pewnie trzymając się 300mg dłużej utrzymasz ten stan. Ostatecznie zaczęło mnie drażnić że jestem niewolnikiem tabletek, gdy kończyła się paczka to już panika że bez nich sobie nie poradzę, że nie dam rady i trzeba ogarniać kolejne, bo zjazd, bo złe samopoczucie itd, bo w pracy będę mniej wydajny. Wkurzało mnie też zalewanie wodą i tycie, pregaba coś musi mieszać przy metabolizmie. Fajnie byłoby ją brać raz na jakiś czas, ale niestety tak nie umiem, albo ciąg albo wcale.
  • 228 / 36 / 0
kupić zgrzewkę nałęczowianki i do przodu, tak myśle, pił ktoś na maxa wody by się jej pozbyć?
'"syty nigdy nie zrozumie głodnego"
  • 177 / 53 / 0
Świetny lek dla ludzi o silnej woli. Kuszą dodatkowe dorzutki w ciągu dnia, bo przecież może być jeszcze piękniej. %-D
  • 208 / 60 / 0
27 maja 2021Fruktoza pisze:
27 maja 2021amadeuszmocart pisze:
up, To gratulacje dla Ciebie .Ja od 4 miesięcy stałem się użytkownikiem .Nie przekroczyłem przez ten czas 300mg doba .Ciężko będzie odstawić ,a to z racji dobrego samopoczucia .Nie przeszkadza w pracy ,sporcie w obowiązkach domowych .Pozwala się trzymać z dala od alk .Na chwilę obecną wydaję się być doskonałą substancją na życie .Zobaczymy co czas przyniesie
Dzięki.
Ostatecznie zaczęło mnie drażnić że jestem niewolnikiem tabletek, gdy kończyła się paczka to już panika że bez nich sobie nie poradzę, że nie dam rady i trzeba ogarniać kolejne, bo zjazd, bo złe samopoczucie itd, bo w pracy będę mniej wydajny. Wkurzało mnie też zalewanie wodą i tycie, pregaba coś musi mieszać przy metabolizmie. Fajnie byłoby ją brać raz na jakiś czas, ale niestety tak nie umiem, albo ciąg albo wcale.
Tak, to jest niestety przerażające ,jestem tego świadomy ,co łamie mnie na pół .Cenę trzeba tak czy owak zapłacić za chemiczne chwile spokoju i poczucia normalności .Schematy znane i już w życiu nie jednokrotnie przerabiane .Tak jak piszesz idealnie było by ,raz na jakiś czas ,weekendowo chodzby .
  • 977 / 223 / 0
27 maja 2021niewiemczyistnieje pisze:
kupić zgrzewkę nałęczowianki i do przodu, tak myśle, pił ktoś na maxa wody by się jej pozbyć?
To tak nie działa.
  • 311 / 54 / 0
Bierze ktoś co drugi dzień albo tylko doraźnie żeby magia nie znikała? Da się tak w ogóle?
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 177 / 53 / 0
Poszło 225 mg rozłożone w czasie. :patrzy:

Sprzątam pokój na błysk. W międzyczasie podnoszę hantle i kalistenika. Aktywizacja - motywacja - dysocjacja. :* Byłem w sklepie zgabiony miałem problem powkładać bułki do siatki ale nikt nie widział haha. Muzyki wchodzi jak miód a kanałami wapniowymi płynie mleko.

Pięknie jest żyć nie będąc prawie ciągle w stanie "walcz lub uciekaj". Również zazdroszczę "normalnym" ludziom. Na trzeźwo bym mulił konia i odpierdalał mindfulness żeby nie wpaść do króliczej nory porąbanych myśli.

Z fartem GABAvengersi :ręka:
  • 72 / 4 / 0
Jako że ostatnio nie dostałam odpowiedzi na moje pytanie to próbuje raz jeszcze:

Jakie są wasze najlepsze kombinacje na miks kodeina+pregabalina?
  • 449 / 101 / 0
Prega + tramadol wbrew pozorom to straszne połączenie. Sam tramadol jest nieprzyjemny i nienawidzę go szczerze, ale tak mi podbiło 100 mg po długiej przerwie, że siedziałam i głowa opadała. :-D

Aktywizacji wielkiej w tym nie ma, a mogłoby się tak wydawać. Najlierw prega, potem opio, tylko dawki są indywidualne dla każdego.
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 72 / 4 / 0
@up, na mnie 1. prega, 2. opio nie działa. tzn. prega wchodzi jak trzeba, ale opio już nie.

jaki może być powód? za dużo pregi? za mało? za mały odstęp czasowy?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.