SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Przy wszystkich lekach psychotropowych jest zakazane spożywanie narkotyków i alkoholu.
Wiec odradzam Ci wszystko.Ryzykujesz...może Ci się uda i nie zepsujesz kuracji a może cale leczenie pójdzie się jebać i będzie płacz i zgrzytanie zębami.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
01 czerwca 2019simer44 pisze: Czy benzo, baclofen lub pregabalina zmniejsza działanie SSRI np. escitalopramu. Lub wolniej się rozkręca przez wyżej wymienione leki.
Natomiast benzo nie powinny przeszkadzać w działaniu escitalopramu, chyba, że długo jedziesz/jechałeś na benzo i w takim przypadku zaburzanie wydzielania neuroprzekaźników pobudzających daje się mocno we znaki. Może to właśnie jest powodem, że nie czujesz SSRI?
Jeżeli chodzi o redukowany alprazolam, to masz na myśli Zomiren ER? Ja zamierzam zejść na tym z benzo do zera, ponieważ biorę je zdecydowanie za długo i obawiam się, że zaczynają zaburzać działanie innych leków. Być może jesteśmy w podobnej sytuacji? W każdym razie odstawienie benzo to na pewno dobry krok!
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Trzeba było się pytać kogoś.
U mnie gaba rozjechana całkowicie.
Aplra(gabaA) baclofen(gabaB).
Z zjechaniu z benzo ma mi pomóc właśnie pregabalina, a miedzy czasie ma zacząć działać escitalopram.
Pregabalina + opipramol oraz mam chloroprotiksen nigdy nie testowany, pierwszy neuroleptyk do którego mi sie nie usmiecha podchodzić.
Na tym mixie zależy mi na zniwelowaniu lęków
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.