ordynator ładuje klonami dobrze mi na start dał 6x2mg i schodził z tego 8tygodni do tego dawał depakinę ostatnie 0.5mg ciągnął tydzien także detox bezbolesny od klono miałem i znowu sie tam wybieram tym razem z problemem opiatowym
Przyszedłeś na detoks uzależniony od bardzo wysokich dawek klona? Przecież 6 x 2 mg to jakiś absurd... nawet większość ćpunów boi się tyle wziąć na własna rękę ...
tak poza tym to juz sie ujawniłem jestem 885,aka drzewo aka egzotiko powinno Ci już conieco o mnie powiedziec hehe
"Rutyna to rzecz zgubna "
07 stycznia 2018Maggh pisze: Bardzo możliwe, że trochę sobie chyba marzę ale tak dla pewności wiecie czy dziś - w niedzielę - mogłabym zostać przyjęta gdziekolwiek na detox? Musiałoby być bardzo źle, wręcz krytycznie, prawda?... Nie wiem jak się zachować.
Ence pence, Rydygier po raz drugi czy może coś nowego - Suchy Jar?
To prawda, ktoś prawidłowo nadmienił, że na R. ciężko się utrzymać na trzeźwości, cóż, nie będę wnikać w szczegóły, a że ludzie bywają przypałowi to często robią badania kontrolne. Ale wnieść da się co dusza zapragnie, to fakt, nic nie sprawdzają. (Człowiek raz odmówi, ale ile można?)
Ludzie wchodzą i wychodzą, (przeważnie wracają) no i tak się kręci karuzelka.
Także Rydygier to dobre miejsce na chwilowy odpoczynek, ogarnięcie głowy, na małą refleksję, polecam bo jest na prawdę w porządku.
Jednak jeśli ktoś jest konkretnie zdecydowany na koniec z ćpaniem to, mam nadzieję, istnieją miejsca gdzie po prostu lepiej pilnują. Ja np. widziałam dotąd najkonkretniejsze przeszukania na Babińskiego, widać, że wiedzą, z kim mają do czynienia. Wg mnie przesadzają wręcz z tymi rygorami, ale spoko, takie zasady.
@Anabolik
Tak właśnie myślałem, że lubiłeś świeży oddech : ) W takiej sytuacji 6 x 2mg ma jak najbardziej uzasadnienie.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.