Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 183 / 30 / 0
Też na Was pregaba w dużych dawkach działa wyraźnie empatogennie? Normalnie nie potrafię nawiązać tego połączenia z innymi ludźmi, emocjonalnie też prawie zero, a po pregabie czuję się jakbym był człowiekiem jak reszta i potrafię się wręcz rozpłakać przy trudnej rozmowie z kimś o kimś.
  • 305 / 40 / 0
To ja mam odwrotnie, ja nie potrafię się rozpłakać na Predze, choć jeszcze dwa inne leki mam, ale normalnie jak byłem dosyć płaczliwy tak na obecnym zestawie nie ma szans na uronienie łzy.
  • 508 / 195 / 1
Kurde pregabalina to magia.
Na każdego działa inaczej o 180° 😮
Jeden porówna do mki,inny do alko jeszcze inny do koksu no rosyjska ruletka,ale na gumowe kule bo jednak działa w tle i szybko traci magie.

Ale i tak cię kocham droga Pregabalino,wiem,musisz mnie w końcu opuścić,nie możesz zostać na zawsze,to toksyczny związek.Niszczysz mnie powoli ,ale chyba jestem masochistą.Jeszcze trochę będziesz mnie wspierać na peaku stimów,wspierać na zjeździe,bo chcesz dla mnie dobrze...ale mnie wyniszczasz.
ALE CHUJ Wyjdź za mnie PREGABALINO, jebać opinie innych,rozwód za parę lat biorę na siebie,odejdziemy w dobrej relacji , będę cierpiał..a po czasie zejdziemy się z kimś innym.. pomożesz kolejnej osobie owiniesz ją wokół palca i znów zranisz, a ja w Cierpieniach Młodego Sergia zaprzyjaźnie się z klonem a on mi wbije kose w plecy.Mam jeszcze szanse wyjść i nie cierpieć,ogarnąć życie.
Póki co 3x150..cudowniee....
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 287 / 140 / 0
2 dzień, wszystko gites.
Przestałem sie zacinac w koncu. Jednak winowajca byla pregabalina.
  • 305 / 40 / 0
@5matrix A jakieś stany lękowe są?
  • 107 / 13 / 0
26 kwietnia 2023Odmozdzony123 pisze:
Też na Was pregaba w dużych dawkach działa wyraźnie empatogennie? Normalnie nie potrafię nawiązać tego połączenia z innymi ludźmi, emocjonalnie też prawie zero, a po pregabie czuję się jakbym był człowiekiem jak reszta i potrafię się wręcz rozpłakać przy trudnej rozmowie z kimś o kimś.
Tak, dziala. Dla mnie pregabalina ze wszystkich substancji najbardziej przypomina mdma. Przy filmach i bajkach to ciagle placze.
  • 305 / 40 / 0
Wow, to ciekawie macie, u mnie tak jak mówiłem, nie ma szans na wzruszenie, może to też być zasługa suliprydu, kto wie
  • 6 / 2 / 0
Jak czytam wątek to widzę, że pregabalina budzi i wielka miłość i nienawiść jednocześnie . Taka femme fatale wśród substancji leczniczych z wyłączeniem benzo oczywiście XD. Ja do niej nic nie mam . Jedyna substancja , która zlikwidowała mi nerwicowe drżenie rąk i głowy , dziwne, ale tak miałam . Jak czułam napięcie psychiczne , to oprócz drżenia rąk drżała mi również lekko głowa i mnie to bardzo przez całe zycie deprymowało i wkurzało, bo jak na dłoni była widac , że jestem w jakimś stresie. Kamienna twarz nie pomagała ukryć zdenerwowania, bo głowa jednoznacznie wskazywała co sie ze mną dzieje . I dupa, próba pokazania , że mnie coś nie rusza nie działała. Prega dała mi też moc działania na co dzień i pięknie utulała do snu. Zaduszała lęki i zły natłok myśli. Ja tam widzę więcej jej plusów niż minusów , przynajmniej w moim przypadku. Ale niestety czuję, że nasz czas już mija i powoli się z nią żegnam po 4 latach wspólnego życia. Spróbuję dalej funkcjonować już bez tej mojej przyjaciółki, ale nie zarzekam się , że kiedyś do niej nie wrócę. Nerwica i uogólniony lęk to paskudna przypadłość , przez którą wiele rzeczy w życiu albo spieprzyłam albo nie zrealizowałam ze strachu. A na predze wszystko szło jak po masle XD.
  • 2 / / 0
To chyba subkietywne odczucie, ale pregabalina w ciągu ogłupia tak jak SSRI.
  • 3237 / 551 / 0
To po co się rozstawać jak jest dobrze. Samo odstawienie przywróci objawy a zbyt szybkie nasili.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.