Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 2199 / 366 / 0
Co najlepiej wychodzi z tramadolu ?
Poltram/Tramal syrop ? ?
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 609 / 16 / 0
@wnc1964, mogę się mylić, ale strzelałabym, że problemy ze snem po tramadolu mają związek z blokowaniem wychwytu zwrotnego serotoniny, która współdziałając z melatoniną reguluje sen.
Uwaga! Użytkownik punk6 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 909 / 0
22 lipca 2018OdwiertKorzenny pisze:
Poltram/Tramal syrop ? ?
Ja obym obstawał przy syropie.Nie trzeba się bawić w połykanie/gryzienie tabsow tylko parę kropelek na łyżkę i fazujemy :gun:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 8103 / 909 / 0
Niedawno poszło 375 mg tramca + 2 mg klona.
Przyjemnie się siedzi przed komputerem, ciężka głowa i ogólnie taki jakiś spowolniony jestem - ale bardzo pozytywnie .

EDIT: Lapia mnie lekkie noddy. :*)
W wieku lat piętnastu
  • 8103 / 909 / 0
Jeszcze mi się zdarzy przysypiac.
Prosze o scalenie, nie mogę już edytować .
W wieku lat piętnastu
  • 1360 / 179 / 0
Poltram/Tramal syrop ? ?
Oba sa ohydne w smaku, jednak Poltram dużo gorszy od Tramalu Grunenthala.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 1106 / 221 / 0
24 lipca 2018Maykel85 pisze:
Poltram/Tramal syrop ? ?
Oba sa ohydne w smaku, jednak Poltram dużo gorszy od Tramalu Grunenthala.
No co ty, chyba sproszkowanego Thiocodinu nie piles. Tramal jest spoko w smaku, miętowy i nawet przy wyższych dawkach wychodzi niewiele ml. do jebnięcia.
  • 1305 / 162 / 0
Ja tramal Krusze na pył między kartkami z zeszytu i wsypuję to buzi i zapijam np cola moim zdaniem szybko zaczyna dzialac
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 519 / 47 / 0
Najlepsza metoda. Tylko dobrze rozjebać trzeba. Łyżką, a najlepiej buławą lub tłuczkiem. 2 razy pierdomniesz i miazga jest. Zaraz odpłynę do krainy snu. Noody wyjechały ostro wzrok spierdala. A ciało mega rozluźnione. Pdk
  • 8103 / 909 / 0
[mention]Mocarny888[/mention]
Jaka dawkę wrzuciłeś ? I czy do tego jakieś benzo ?
W wieku lat piętnastu
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.