Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
21 marca 2020Rosa pisze: @kamyk18 eeyy ziomuś nie bierz tyle, weż 100 jeśli już.
ale ja jestem zazwyczaj ostrożna i wrażliwa więc może ktoś jeszcze koledze podpowie.
@Rosa zdążyło ci się nie pamiętać tripa?
Ale nie po kecie BO brałam zawsze tą dawkę mikro albo light.
Why can't we fly forever?
21 marca 2020kamyk18 pisze:Zawsze mi się wydaje że, jestem w dziurze a za chwilę odpalam papierosa. Może po prostu waliłem za dużo. Też macie ciśnienia na fajki po K? Ja po żadnym innym dragu nie mam takiego ciśnienia na fajki.21 marca 2020Rosa pisze: @kamyk18 eeyy ziomuś nie bierz tyle, weż 100 jeśli już.
ale ja jestem zazwyczaj ostrożna i wrażliwa więc może ktoś jeszcze koledze podpowie.
@Rosa zdążyło ci się nie pamiętać tripa?
nie wiem jak po kecie ale po MXE miałem kilka razy urwany film
ketamina super sprawa, ale musi być dobrej jakości, ja polecam 130 - 150 mg i następnie pod kołdrę do łóżka, muzyka zamknąć oczy i start , lecimy w inny wymiar P:D
Ost natchnalem sie na info ze mozna zwymiotowac i zakrztusic.
Bylem kilkuletnim uzytkownikiem MXE, teraz czasem kety i nigdy nie czulem nawet, ze chce mi sie wymiotowac. Niemniej jednak triche mnie to przerazilo. Nawet w nie dlugim odstepie czasu od posilku nie chcialo mi sie nigdy wymiotowac.
Lozko stoi z jednej strony na ksiazkach - mam maly spad... czy wymioty czesciej sa spowodowane splywem przy wciaganiu ?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.