Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Czy uzywasz/les swoich narkotykow dozylnie?
Tak
114
32%
Nie
237
68%

Liczba głosów: 351

Zablokowany
  • 1107 / 52 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syberek »
Ja drugiej osobie bym chyba nie zapodal. Kleszcza sobie wyjme a innej osobie juz nie. Wstrzyk mam zeby kogos nie uszkodzic czy cos nie wiem hehe
Chuj na kaczych łapach
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
Neuron pisze:
Jak do tej pory nie natknąłem się na żadną wzmiankę, żeby ze względu na obecność soli i wodorotlenku sodu w zobojętniających się ilościach sól fizjologiczna nie nadawała się do jakichkolwiek mieszanek podawanych dożylnie, ba na opakowaniu jest napisane, że nie odnotowano interakcji z lekami, a w medycynie używa się jej jako rozpuszczalnik do leków i bazę kroplówek.
Spróbuj sobie podać opium z solą fizjologiczną ]

Napisz coś więcej o co chodzi. Mi też coś się przypomina jak kiedyś Wolfi pisał że kompotu (albo browna) nie wolno rozrabiać w soli fizjologicznej ale nie bardzo kojarzę na czym polega problem :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
[quote="greenz"]
tez tak mialem, a do teraz zdaza mi sie nie trafic, glownie przez to ze mam zrosty, ktore zatykaja mi igle ]

już masz zrosty? no jak chuj :-(
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
no cóż, bardzo prawdopodobne, że napisał to właśnie wofli.

browna na pewno można rozrabiać w soli fizjologicznej bo robiłem to xx razy.
i nie mam pojęcia o co może chodzić z opium, niech Neuron opisze swoje przygody.
  • 142 / / 0
Boję się ukłuć, ale kiedyś się przemogę.
Póki jest wódka, jest nadzieja.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: otwarty »
mam takie pytanie czy w kłujac sie w noge bedzie taki sam efekt co w reke po fecie?
Uwaga! Użytkownik otwarty nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
jon pisze:
greenz pisze:
tez tak mialem, a do teraz zdaza mi sie nie trafic, glownie przez to ze mam zrosty, ktore zatykaja mi igle ]

już masz zrosty? no jak chuj :-(

nie wiem kurwa czy to sa zrosty, mam 2 zyly, ktore sa wyczuwalnie twardsze jak sie je wymaca palcem i tam sie juz nie kluje od jakiegos czasu i nie mam zamiaru. na pozostalych zylach na przeglubie mam tak ze sie wbijam i NOWA igla mi sie zatrzymuje i musze sie wbic jeszcze mocniej i dopiero wtedy jest gitara, tylko ze czasami nie wiadomo czemu mnie boli i robi sie maly bombel. mysle ze to wlasnie dlatego ze juz przeswit zyly jest zmniejszony.

kurwa od tego opisywania narobilem sobie cisnienia.. takze dekadentyzm odpusc sobie bo to co opisalem nie brzmi przyjemnie, a jednak pompy* i pacierza nie odmawiam :nuts:

chyba ze brudna. a przelamac sie wcale nie tak trudno. ja kiedys deklarowalem sie na forum ze nie chce sie kluc a 3 dni pozniej juz walilem w kanal...
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2009 przez greenz, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
otwarty pisze:
mam takie pytanie czy w kłujac sie w noge bedzie taki sam efekt co w reke po fecie?
o ile zrobisz zastrzyk prawidłowo - tak, efekt będzie ten sam.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: otwarty »
aha dzięki wielkie , ale spróbowałem dziś pierwszy raz samemu w rękę i wyszło znakomicie :)
Uwaga! Użytkownik otwarty nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 142 / / 0
Greenz, spoko spoko, pierdolnę sobie tylko parę razy na spróbowanie + jakiś dobry mix. Chyba, że mi się spodoba.
Póki jest wódka, jest nadzieja.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.