Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 702 / 58 / 0
dla odmiany kup teraz małą buteleczkę dykty 200ml.
zdradze tylko, że będzie fajnie %-D
  • 137 / 8 / 0
Na poważnie pytam (hihi, ale śmieszek z Ciebie )
Uwaga! Użytkownik haze_warrior jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 702 / 58 / 0
exkluzywna opcja numer 2: tantum rosa x2 %-D
nie pożałujesz jak skosztujesz %-D
  • 1864 / 699 / 0
I węgiel aktywny, zarzuć już dzisiaj w ramach harm reduction. :old:
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 702 / 58 / 0
raz-dwa-trzy opcja numer 3: Propan butan %-D
  • 1864 / 699 / 0
Plus butapren oczywiście.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 137 / 8 / 0
chyba zrobiło się za mocno, nawet na dorzucenie witaminy C.
Bomba progresywna, oddech przyjemnie zwolniony, źrenice: brak.

W aptece nie sprzedali by mi w takim stanie nawet elektolitów %-D
Uwaga! Użytkownik haze_warrior jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 702 / 58 / 0
piękna i urocza propozycja z budaprenem %-D

haze warior już mi podziekowanie na pw wysłał za te propozycje %-D %-D %-D
  • 137 / 8 / 0
Warto było dodać 300 mg kody do tego klono. Profil fazy zmienił się na lepsze, bo wygrzało w końcu.

A sama koda to syf, chociaż wychodzi na to, że fajna do mixów.
  • 781 / 46 / 0
No dziś 3 klony i czuć ale jeszcze w mixie z mj i browarem.
Zablokowany
Newsy
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.