Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
06 kwietnia 2022kacper88 pisze: Owszem, pomyslalem zeby skruszyc. Po rozkruszeniu robi sie po prostu glut z masa tabletkowa. Moze ktos mi napisac tak jak do debila, w jaki sposob mozna to podzielic?
1) Skruszyc na pyl
2) Zalac woda w odpowiedniej proporcji
3) Rozmieszac
?
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Analogiczna sytuacja do szukania kryształów w dywanie, gdy samary puste a ściśnieniowana głowa pełna. Prove me wrong
Scalono — CATCHaFALL
Podpowie mi ktoś jak gotować filterki? jak długo,ile wody? mam ich 7,przez 4 przefiltrowalem po 50 mg,przez 3 po około 66mg.
Nie żeby mnie to jakoś specjalnie obchodziło i pewnie po prostu niezrozumiale napisałeś
Poza tym skoro już jesteś na takim poziomie, żeby móc się rzucać na filtry i jakieś ochłapy, to dziwne, że masz jeszcze ochotę i potrzebę pytać, zamiast po prostu to zrobić. Wygotuj sobie normalnie (no ja nie wiem kto potrzebuje instrukcję wygotowywania filtrów!! abstrakcja) a później zrób TR z pirogena. Nie wiem, czy kiedykolwiek miałeś, ale potrafią być bardziej przewalone niż skręty.
Chociaż puknięcie wygotowanych filtrów ma i tak wiele więcej sensu niż puknięcie kilku mg zdrapanego proszku. Najlepei chyba będzie gotować długo bo to ma potencjał zabić choć po części pirogena
My agony is your triumph
Zapytałem,żeby zrobić to jak najlepiej a nie mam potrzeby robić tego teraz,bo narazie to leze ugrzany i mnie trochę mdli jak wstaję,więc akurat info na potem.Info ofc szukałem,ale nie znalazłem żadnego wątku o gotowaniu filterków więc pytam.Kiedyś gotowałem filterki po oxy i pirogena nie miałem,ale bardzo słabo zadziałały,może chociażby przez to,że za krótko gotowałem,dlatego pytam!
Scalono
22 kwietnia 2022badzingla pisze: a później zrób TR z pirogena
Edytuj posty, zamiast pisać jeden pod drugim, pls — CATCHaFALL
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
23 kwietnia 2022Atropolamine pisze: Dziękuję za miłe życzenia,ale no pirogena nie dostałem.Wygotowałem te filterki i słabo zadziałały,ale niewątpliwie zadziałały!![]()
My agony is your triumph
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.