Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 325 / 38 / 0
Dlaczego na mnie tak to nie zadziałało? Wprawdzie uprawiałam później sport i czuję endorfinki, ale wczesniej, po wzieciu pregi - nic. Wtf
Discard that delusion. Forget it. Go to Wonderland.
  • 510 / 111 / 0
Nie wciągaj tego nosem i sieknij sobie zdrowo z 300 i będzie dobrze
  • 325 / 38 / 0
Przed pracą to spoko opcja? Czy raczej po?
  • 510 / 111 / 0
Zależy co robisz.

Dla pierwszych testów to raczej po.
  • 325 / 38 / 0
Aaa jutro w biurze bedzie luz, więc przed. Po pracy będę miała więcej rzeczy do zrobienia... Ale cos mam wrażenie, ze skoro dziś nic nie poczułam, to jutro będzie to samo. Albo może zbyt wiele wymagam.
  • 510 / 111 / 0
Mi się dobrze robi rzeczy po witaminie P ;)

No to zdaje relacje. Zjedz sobie kulturalnie ile potrzebujesz, poczekaj 2-3 h. Nie pij za dużo kawy etc.

Miłego dnia w biurze :)
  • 171 / 21 / 0
Przeczytałam 2 pierwsze strony ale dalej jest ich za dużo. Pewnie już ktoś o to pytał, z czym łączycie prege i jakie daje efekty? Ja biorę w dawce terapeutyczniej czasem do nosa, bo mam taką fantazje :P
Rekreacyjnie jak można?
  • 510 / 111 / 0
Ze wszystkim ludzie łączą, z klonami i innymi benzo, z opio, z alko, mj... Chyba do wszystkiego się nadaje.

Ja tylko z kofeiną i nootropami. I z życiem

Rekreacyjnie uderzasz więcej i masz rekreację
  • 325 / 38 / 0
Okazało się, że wczorajsza ilość pregi zadziałała, obudziłam się w cudownym nastroju, jadę właśnie do roboty. Wzięłam przed wyjściem potrójną dawkę. Niech piątek bedzie wesoły :D tylko teraz będę musiała kombinować, bo nie starczy mi jej do kolejnej wizyty u lekarza. A ostatnio mi się skończyła i nie brałam raptem przez jakieś 3 dni. Deprecha came back. Nie miałam siły iść nawet pod prysznic, leżałam cały czas, a dnie zlały się z nocami.
  • 510 / 111 / 0
Potrójną dawkę, czyli ile?

Nie zawsze więcej znaczy lepiej. Szczególnie w pracy!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia

Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.