Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 236 / 17 / 0
03 lutego 2018narcotic_dream pisze:
Oczywiście.
Napisz na priv Kirke. Z tego co widze , duzo osób trafia do " lipnych " firm.
Pomogę Ci prace ogarnąć , jeśli naprawdę tego chcesz.
Dzięki, odezwę się jakoś na dniach jak będę mieć trochę więcej czasu. ;-)
  • 997 / 99 / 0
Na spokojnie.

Pomoge jeśli będę mógł - a mogę :)
Także na spokojnie

Z fartem
TJ, OF
  • 94 / 9 / 0
Ledwie tydzień w Tilburgu, w którym jestem pierwszy raz i już mam kontakty. Co do pracodawcy to nie mogę narzekać. Właśnie dużo osób wyjeżdża przez chujowo firmy i potem zaczynają się kłopoty. Dużo zależy też od tego gdzie będziesz mieszkał i z kim. Tak samo do jakiej pracy cie wysla bo często w Polsce obiecuja cuda a na miejscu okazuje się ze trafiles do Gulagu. Często z bandą pijanych dresiarzy. Jak by ktoś miał pytania to piszcie na priv. Jeżdżę do holandii od 5 lat i naprawdę wiele widziałem i przeszedłem tutaj.
Uwaga! Użytkownik Dzierzynski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 140 / 4 / 0
Jest w holandii cos takiego jak nasze Paczkomaty? Lub jakas opcja by zamowic coś np. do jakiegos punktu , na poczte i odebrac osobiscie?
  • 997 / 99 / 0
Są paczkomaty.

http://www.postnl.com

poczytaj
z fartem
ncdream
  • 5985 / 1237 / 43
27 października 2017Klepsydra pisze:
24 października 2017london5 pisze:
...
Ja do świąt w Polsce niestety. Może wiosną :-)
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 343 / 19 / 0
jak jest z benzo RC w holce,idzie normalnie kupić przez neta czy jakieś stacjonarki tam mają?
  • 8103 / 914 / 0
W holi masz smart shopy.Kupisz tam szalwie, meskaline i chyba jeszcze grzybki.No i oczywiscie mj.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 5985 / 1237 / 43
mj nie kupisz w żadnym smarcie. Tylko w COFFIE.
Nie ma tam żadnych RC. RC kupisz przez stronę internetową. Oferta jest bardzo bogata. Większość rc, których u nas nie ma.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 837 / 78 / 0
OJ tak. Abstrahując od klasyków w NL jest prawie RC-raj :-D .
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.