Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 236 / 17 / 0
03 lutego 2018narcotic_dream pisze:
Oczywiście.
Napisz na priv Kirke. Z tego co widze , duzo osób trafia do " lipnych " firm.
Pomogę Ci prace ogarnąć , jeśli naprawdę tego chcesz.
Dzięki, odezwę się jakoś na dniach jak będę mieć trochę więcej czasu. ;-)
  • 1000 / 99 / 0
Na spokojnie.

Pomoge jeśli będę mógł - a mogę :)
Także na spokojnie

Z fartem
TJ, OF
  • 94 / 9 / 0
Ledwie tydzień w Tilburgu, w którym jestem pierwszy raz i już mam kontakty. Co do pracodawcy to nie mogę narzekać. Właśnie dużo osób wyjeżdża przez chujowo firmy i potem zaczynają się kłopoty. Dużo zależy też od tego gdzie będziesz mieszkał i z kim. Tak samo do jakiej pracy cie wysla bo często w Polsce obiecuja cuda a na miejscu okazuje się ze trafiles do Gulagu. Często z bandą pijanych dresiarzy. Jak by ktoś miał pytania to piszcie na priv. Jeżdżę do holandii od 5 lat i naprawdę wiele widziałem i przeszedłem tutaj.
Uwaga! Użytkownik Dzierzynski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 140 / 4 / 0
Jest w holandii cos takiego jak nasze Paczkomaty? Lub jakas opcja by zamowic coś np. do jakiegos punktu , na poczte i odebrac osobiscie?
  • 1000 / 99 / 0
Są paczkomaty.

http://www.postnl.com

poczytaj
z fartem
ncdream
  • 5985 / 1237 / 43
27 października 2017Klepsydra pisze:
24 października 2017london5 pisze:
...
Ja do świąt w Polsce niestety. Może wiosną :-)
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 343 / 19 / 0
jak jest z benzo RC w holce,idzie normalnie kupić przez neta czy jakieś stacjonarki tam mają?
  • 8103 / 914 / 0
W holi masz smart shopy.Kupisz tam szalwie, meskaline i chyba jeszcze grzybki.No i oczywiscie mj.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 5985 / 1237 / 43
mj nie kupisz w żadnym smarcie. Tylko w COFFIE.
Nie ma tam żadnych RC. RC kupisz przez stronę internetową. Oferta jest bardzo bogata. Większość rc, których u nas nie ma.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 837 / 78 / 0
OJ tak. Abstrahując od klasyków w NL jest prawie RC-raj :-D .
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.