...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 1931 / 318 / 0
nie pierdol farmazonów, o rolkach to mogłeś sobie pomażyć. Z resztą, jebie mnie to. Prędzej i łatwiej było o haloperidol - a nawet na życzenie %-D

Ps.. swoja droga fajniejszy miałem zestaw dragów lol i ciekawe, że raz doxepina to psychotrop a raz nie lol
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Mam rozpoznanie F.19.3, czyli mieszane. Zreszta szkoda sobie pyska strzepic, pozdrawiam ::)
  • 1931 / 318 / 0
F19 to uzależnienie mieszane, a po przecinku :
F19.1. szkodliwe nadużywanie
F19.2. uzależnienie psychiczne
F19.3. uzależnienie psychiczne z zespołem abstynencyjnym (czy tam uzależnieniem fizycznym)

to tylko tak tylko gwoli ścisłości :)
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
ale beka, niedawno trafiłem na wątek "WIELKI PLAN DETOKSYKACJI GG" i ty chyba miales usunac konto. widać nie tak łatwo ci to miejsce opuścić
Uwaga! Użytkownik NarkomaniaK nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1931 / 318 / 0
tak czy siak, albo srak pomimoo upadków walka trwa :P
/offtopic anyway/
  • 56 / 6 / 0
Podałby mi ktoś aktualną listę detoksów na nfz (jestem z Warszawy)? Jestem uzależniona od leków.
Ah no i czy jest ktoś lekomanem i był na detoksie w Tworkach? (Pytam z ciekawości bo lekarz na izbie powiedział mi że jedynie od alkoholu tam jest detoksykacja)

Generalnie to jak ktoś wylizał się z leków i ma może jeszcze podwójną diagnozę to chciałabym pogadać, podpytać się.

z góry dziękuje
  • 1360 / 180 / 0
Benzo bierzesz? Chcesz naprawdę odstawić czy z przymusu? Szykuj się na dluga i ciezka walke, detoks to pierwszy krok. Od benzo średnio miesiąc taki detoks trwa. Ja odstawiłem benzo pod koniec marca tego roku i miesiąc po detoksie jeszcze objawy abstynencyjne się utrzymywaly. Obecnie czuje się super bez tego gowna.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 117 / 8 / 0
Miesiąc? Standardowo 2 tygodnie w szpitalach, ja odstawiałem alpre i klony w 10 dni i żadnych objawów abstynencyjnych nie miałem. Chociaż to pewnie kwestia dawek na jakich się jest.
Uwaga! Użytkownik MaxStereo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12721 / 2461 / 0
Dawek i stażu.
  • 56 / 6 / 0
tramadol, thiocodin, DXM. Mieszam z alkoholem . Dziennie 90 tabletek. Lece tak od dwóch lat bez przerwy.
Mam BPD więc utrudnione to wszystko, nie mogę iść na zwykłą terapie o co mam wielki ból dupy bo nie czuje się jakoś bardziej pojebana od innych. Byłam w Krakowie na babińskiego na rozmowie i ładnie mnie tam zjechali mówiąc że generalnie zaburzeń osobowości nie leczą (oszczędzę szczegółów).
Właśnie dzwoniłam do Świeciu, w przyszłym tygodniu pewnie się tam pojawie.
Chyba że znacie jakiś fajny ośrodek w którym zrobią mi detox i przyjmą potem na terapie?
Przeleciałam cały temat i ośrodki detoksykacyjne które są polecane to:

Bolesławiec
Złotoryji
DCZP Wrocław
Oddział leczenia zaburzeń funkcjonowania Wrocław
Biały Dworek Wrocław
WZLP Olsztyn
Kraków Rydygiera
Nowa Huta Kraków
Szpital Miejski Poznań
Szpital w Świeciu
Szpital w Nowej Dębie
Parzymiechy

Nie mogę iść nigdzie blisko wwa bo mam myśli samobójcze a jak poznam kogoś kto ogarnie mi helene to złoty strzał zrobie i tyle będzie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.