Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1339 / 337 / 13
Energetyki pijam niezmiernie rzadko gdyż słabo mnie dybią i walą po bebechach. Jak już mam rozpierdalać se flaki to wole stymulować sie amfetaminą bo mocniej klepie. Mimo wszystko schłodzony Red Bull wchodzi okrutnie fajnie do vudeczki.
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1801 / 245 / 0
Tylko zielony monster smak jest najlepszy!!!
  • 2974 / 1638 / 35
Red Bull to zawsze jest szansa, że jest czymś podsypany. Też dobrze wchodzi monster również
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 85 / 18 / 0
Mnie to niesamowicie bawi, że zabraniają kupować dzieciakom niektórych napojów z kofeiną, a jak będzie chciał sobie kupić paczkę kawy czy kolę to nie ma problemu.
  • 508 / 195 / 1
Mało tego,jak ma trochę rozumu kupi tauryne i kofeinę w prochu za grosze i jak powie dzieciakom co tego rozumu mają mniej sobie weźmie za dużo i dostanie powiedzmy zawału.
Moim zdaniem ustawa pod poklask ludzi zrobiona co uważają te energetyki za nieprawdopodobne zło.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 2394 / 654 / 0
20 stycznia 2024nCuX pisze:
Tylko zielony monster smak jest najlepszy!!!
niebieski monster , ten ze szkieletami zdobiącymi puchę jest wg mnie debeściak xD
Na drugim miejscu bym uplasował Arbuzowego Tigera. Jak nie lubię arbuzów tak w tej formie mi jak najbardziej odpowiadają ;)
  • 1339 / 337 / 13
Mój ulubiony monsterek to sexi różowy, chyba o smaku ponczu. Tyle, że tam jest najebane tych słodzików aspartamy i acesulfam K nie ufam temu dziadostwu bo podobno rakotwórcze.
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 12 / 0
chyba już prawie wszystkie monsterki smakowałem oczywiście te które są dostępne w polskich sklepach bo w japoni czy stanach napewno mają tego więcej.
Ale i tak najbardziej podchodzi mi klasyczny czarny i biały ten bez cukru.
  • 76 / 8 / 0
Monstery są do bani moim zdaniem...
Sztuczny, "chemiczny" smak. Nie pojmuje ich fenomenu.
Skład też zresztą lipa. Tak, wiem, że to energole...

Paradoksalnie standardowy be power z biedry mi najbardziej pasuje (cena, skład, klasyczny smak)
  • 3245 / 618 / 0
Ktoś mi powiedział że pobito ekspedientkę żabki po odmowie sprzedaży energetyków.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.