Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 2814 / 365 / 0
Powoem ci @rooney ze jak bralem oryginał zolpidem to bylo OK ale jak z 2 razy wzielem zamiennik zolpidemu bo nie mialem nic na spanie to mialem dziwne akcje które opowiadały mi osoby jak budziłem się..
  • 1229 / 181 / 0
Na mnie Nasen działał wybornie. w sensie oryginal zolpidemu nie powodował wybudzen w nocy i szło isc spać nawet pomimo podjęcia jakichś czynności a nie leżenia w łózku jak to zalecane?
  • 2814 / 365 / 0
Nasen na mnie wcale wlasnie nie działał ile bym go nie wziął. Ale zolpigen to ten zamiennik on robił mi " niespodzianki " w nocy ..
  • 85 / 5 / 0
Ja między oryginalnym xanaxem a zomirenem czułem różnice w działaniu, oczywiście na korzyść x . Innych generyków nie próbowałem . Na tym forum były już kiedyś rozmowy na ten temat. Substancja jest ta sama "alprazolam 💕" ale substancje pomocnicze i stopień oczyszczenia substancji czynnej się różni... Wiele osób czuję różnice w działaniu między x a jego zamiennikami
  • 1229 / 181 / 0
zjadłem te 1,5 alproxu i 20 zolpidemu to zasnalem z kompem w reku znowu.... takze ten alprox to chyba to samo co afobam. teraz wzilaem 1,5 alproxu solo wiec dokladniej bedzie stwierdzic
  • 473 / 29 / 0
Sory że nie na temat ale o co wam chodzi z tymi zamiennikami Zolpidem mu bo jestem w posiadaniuonirexu to slaby zamiennik i czy daje te haluny i krzywe akcje w nocy? I czy jak napierdalam I czy jak napierdalamalpry po 4 mg to ile onirexu da haluny przed wczoraj wziąłem jedną tabletkę 10 mg i nie miałem żadnych halucynacji tylko zasnąłem ale z trudem
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1229 / 181 / 0
19 września 2020Nerwuseq pisze:
Sory że nie na temat ale o co wam chodzi z tymi zamiennikami Zolpidem mu bo jestem w posiadaniuonirexu to slaby zamiennik i czy daje te haluny i krzywe akcje w nocy? I czy jak napierdalam I czy jak napierdalamalpry po 4 mg to ile onirexu da haluny przed wczoraj wziąłem jedną tabletkę 10 mg i nie miałem żadnych halucynacji tylko zasnąłem ale z trudem
to wątek o alprze ziomek, nie o zolpi :) onirexu nie brąłem ale Nasen dla mnie działa jak powinien, przypuszczam że Onirex też
  • 1229 / 181 / 0
Później dam szersze relacji z rzekomej różnicy między generykami, ale dodam że akurat dla mnie ten słój alproxu nie dość że wielgaśni i nieestetyczny to łatwo pomylić go ze słojem baklofenu (choć ten jest sporo mniejszy). Z rańca jeszcze lekko nie ogarnięty prawie ojebałem 50 mg baklo zamiast 2 mg alpry :)

Miłego dzionka alpra-wariaty
  • 1211 / 616 / 0
@rooney jeśli chodzi Ci o różnice między generykami to jedyna jaką zauważyłem jest taka, że niektóre generyki nieco wolniej się wchłaniają, a inne nieco szybciej. Może to mieć niewielki wpływ na odczuwanie działania, ale nie na tyle żeby zamiast 20 zł za 30mg alpry płacić 40 zł. %-D

Jakiś czas temu opisałem moje odczucia dotyczące właśnie Alproxu i Afobamu, jeśli temat Cię interesuje to odsyłam do posta:
generyki-vs-reszta-swiata-t66183-30.html#p3417244
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1229 / 181 / 0
@Vratislav no wiesz co, ja sam jestem zdania że te różnice generyków to mity, ale jednak już teraz nie wiem sam co o tym myśleć. Dziś przyjąłem rano 3 mg tego alproxu i tradycyjnie grejprut z rana i do tej pory afobam już mnie ładnie klepał a teraz jeszcze tego nie ma. Jest szansa że może on mieć mniej euforyczne działanie? Choć ludzie właśnie pisali że alprox działa bardziej na euforie. Może wolniej się wchłaniają i jeszcze nie weszło do końca choć już z godzinka minela co najmniej, w dodatku na pusty żółądek szło pierwsze 2 mg i to pogryzione a drugie 1 mg normlanie , już po grejprucie i millerkmilchu tylko. albo tolerka wzrosła ale tak z dnia na dzień? Albo ta pregaba jeszcze nie weszła bo ona opór długo się ładuje , bo do porannego śniadanka też 150 pregi dodawałem i ona potęgowała te euforie. Zobaczymy za pare godzin. Na bieżąco postaram się raportować jak to ma się z tym alproxem. Bo jeśli faktycznie alprox a afobam to aż taka różnica to jednak wolałbym dołożyć te 40 zł ale już po ptokach. Sam już nie wiem ocb.
Zablokowany
Newsy
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.