13 października 2019nie wiem stary pisze: To mak wschodni, znajomy się trochę zna, ale niech eksperci potwierdzą albo już chuj z tym, do wyrzucenia... a taki bylem podniecony, 2 tydzień na buprze na pierdolonym glodzie, no nic. Jak dobrze pojdzie jutro bedzie DHC.
Do zobaczenia i dzięki za odpowiedź.
mak w pazdzierniku? jak to dzialki bylo cale przeszukac najlepiej z rana
Hunter S. Thompson Lęk i odraza w Las Vegas
Hunter S. Thompson Lęk i odraza w Las Vegas
Czyli mak dobry, drogie koleżanki i koledzy :D śmierć z przedawkowania to najlepsza rekomendacja haha
Dieu pisze:Jest nowe baka w paczkach 500g, Francuskie o nr serii .34. Za jakieś 3h pojawi się raport czy to wgl klepie
"Rutyna to rzecz zgubna "
Pisałem wcześniej że trafiłem na średnioklepiący mak, też był on na wagę, w znanej sieci sklepów.
Co robi druga część osob- ciężko powiedzieć. Ci, którzy zainwestowali ostatnie pieniądze w loterie z makiem- teraz pewnie pomstuja i pluja sobie w brodę podczas nerwowego spaceru do najbliższego lombardu. Zgorzkniali, mielac smak przegranej swoją tymczasowa pasywniscia wobec forum kompensuja swoją krzywde: "kurwa, nie klepie... No ale pisalem, że napiszę im jak działał. - Chuj z tym! Niech się powkurwiaja i tak się nie doczekają odpowiedzi"
Wiesz, skoro ty masz krzywdę to nie będziesz pomagał innym. Niech też się natną! :D
Kiedy ten średni klepacz na wagę kupowales? Jaka ilość była testowana?
"Rutyna to rzecz zgubna "
Ja robię inaczej, testuje wszystko co jest w sklepach, powoli, systematycznie, co kilka dni kupuje paczuszkę i badam, ilość maków w sklepach i tak jest przecież niewielka, może też wystąpić zjawisko seria w serii i jak trafię na właściwy a zbadany jako niedziałający, to nie muszę się śpieszyć z kupowaniem na zapas. Pisałem też wcześniej, że mam jeszcze zapas prawdziwych mocarzy, idą tylko od święta (250g na raz), zauważyłem że te mniej klepliwe też coś tam działają, tylko trzeba użyć kilka razy tyle maku co mocarza, jeśli jest w miarę tani mak ma to jeszcze sens, jeśli kosztuje prawie 100 zł/kg to już mija się z celem.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.