Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 137 / 8 / 0
Mam jeszcze 3 tabsy klonazepamu 2 mg. Póki co nie ruszam tego, poczekam na jakąś frustrację w pracy, albo nudę i odliczanie czasu do końca dnia, wtedy zażyję- klon zadziała idealnie :*)
Uwaga! Użytkownik haze_warrior jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2252 / 383 / 0
praca nie wymaga skupienia?
  • 702 / 58 / 0
a co to ma wspólnego z klonem? który w zasadzie nieprzegięty poprawia nawet koncentrację i skupienie?
  • 270 / 26 / 0
Nie kazdy kto lubi częste oderwanie się od rzeczywistości to menel mieszkający z rodzicami. Może bogaczem nie jestem ale co miesiąc mogę odłożyć 3k na konto na czarną godzinę a nie żyje jak żebrak.
Uwaga! Użytkownik ludecki12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 137 / 8 / 0
05 czerwca 2018mietowy3 pisze:
praca nie wymaga skupienia?
Wymaga, jak najbardziej. Po klonach idzie mi w tej pracy bardzo dobrze, pomimo, że jest intelektualna.
Jedyny ubok, to że ludzie widzą że nie wyglądam normalnie, ale zawsze można powiedzieć, że się gorzej spało.
W pracy nie przekraczam dawki 2 mg (zarzucam z rana) i czuję klonazepam najwyraźniej (lepiej, niż np. 4 mg w domu przed TV), a idzie mi dobrze i czas płynie szybciej ^_^
Same "plusy"!
Uwaga! Użytkownik haze_warrior jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 907 / 0
Ja dzis dla odmiany zarzuce rano klona a na wieczor lorazepam.Mala zamianka sie przyda :)
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 702 / 58 / 0
ty.. zapodaj oba naraz, co sie bedziesz ... ;p
  • 8103 / 907 / 0
Rano poszedł klonik 2 mg, później 2 dzojki i teraz sie obudziłem godzinę temu i wziąłem 2 lory + kawa i jest si.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1305 / 162 / 0
Dorzucilen 600mg kody do porannego mixu czyli 900mg tramca 6mg klona No 4mg alpry 300mg depakin2 100 mg kwetipony 2mg akinetonu oobraz zaczyna mi klatkowac i cisgle pzysypyy

Idę kawę zrobić może dojadę po ścianach bo błędnie ostro spadł dzis %-D
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2252 / 383 / 0
błędnik, zaburzenia mowy, gryzienie się w buzi - nie do ludzi
Zablokowany
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.