Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
21 marca 2023kakarot55 pisze: …na sen biorę jakiś suplement diety z melatonina, ale to wszystko pewnie tylko placebo.
21 marca 2023kolizjan pisze: Czy da się samemu na sobie wywołać efekt placebo?
21 marca 2023sallemm pisze: Mi się wciąż w głowie to nie mieści, żeśmy się tak w ten lek wjebali. To jest aż niemożliwością, że schodząc z dawek powoli, ponad miesiąc, suma sumarum i tak przeżywamy tego skręta. Ja dziś przez całą noc oka nie zmrużyłem, także doszła do akompaniamentu jeszcze bezsenność. Po prostu świetnie.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Hydro działa, niema znaczenia czy się brało benzo czy nie.
Sam byłem uznalezniony od alpry, pregi, fenia. A 25mg hydro świetnie łagodzi stany lękowe.
Moim zdaniem, najlepsze co może być na słabe/końcowe efekty odstawienne pregi to wysiłek + hydro w zanadrzu. Hydro byle nie za często, bo przestanie działać.
Ciężko się zmotywować do czegoś, ale wysiłek na prawdę zrobi robotę.
Samopoczucie się poprawia, sen łatwiej przychodzi. Człowiek zapomina o odstawieniu. Najgorsze co można robić na odstawieniu to się nudzić.
Przy średnich/silnych objawach odstawiennych należy wrócić do najmniejszej skutecznej dawki i odstawić we właściwy sposób. Czyli nie z 600 do zera w krótkim czasie.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.