Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
21 marca 2023kakarot55 pisze: …na sen biorę jakiś suplement diety z melatonina, ale to wszystko pewnie tylko placebo.
21 marca 2023kolizjan pisze: Czy da się samemu na sobie wywołać efekt placebo?
21 marca 2023sallemm pisze: Mi się wciąż w głowie to nie mieści, żeśmy się tak w ten lek wjebali. To jest aż niemożliwością, że schodząc z dawek powoli, ponad miesiąc, suma sumarum i tak przeżywamy tego skręta. Ja dziś przez całą noc oka nie zmrużyłem, także doszła do akompaniamentu jeszcze bezsenność. Po prostu świetnie.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Hydro działa, niema znaczenia czy się brało benzo czy nie.
Sam byłem uznalezniony od alpry, pregi, fenia. A 25mg hydro świetnie łagodzi stany lękowe.
Moim zdaniem, najlepsze co może być na słabe/końcowe efekty odstawienne pregi to wysiłek + hydro w zanadrzu. Hydro byle nie za często, bo przestanie działać.
Ciężko się zmotywować do czegoś, ale wysiłek na prawdę zrobi robotę.
Samopoczucie się poprawia, sen łatwiej przychodzi. Człowiek zapomina o odstawieniu. Najgorsze co można robić na odstawieniu to się nudzić.
Przy średnich/silnych objawach odstawiennych należy wrócić do najmniejszej skutecznej dawki i odstawić we właściwy sposób. Czyli nie z 600 do zera w krótkim czasie.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.