8H.1903.19
Francja
Miał ktoś z tym do czynienia?
29 września 2019Dieu pisze: Przeszukałem cale forum jak i MF'a i nie mogę znaleźć noc na tematat fresco 03.2020
8H.1903.19
Francja
28 września 2019Synecdoche pisze: Kochani!!!! Po jakimś roku szukania, znajdowania jedynie gównomaków na skręta i jakichś trzech miesięcy odstawienia PST (testowania tylko raz na tydzień/dwa, zawsze zakończonego rozczarowaniem) i zaspakajaniem się innymi opio, znalazłam kurwa święty graaaal! Wygląd i smak total nieklepacz, ale wreszcie po roku czuję to samo ciepełko i radość. I chciałam tylko powiedzieć- nie traćcie nadziei, bo jeszcze może być cudnie :)))))))
edit: krw to miała być prywatna wiadomość a nie odpowiedź w temacie???? nieźle mnie ktoś konto shackował
29 września 2019Dieu pisze: Przeszukałem cale forum jak i MF'a i nie mogę znaleźć noc na tematat fresco 03.2020
8H.1903.19
Francja
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.