Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
radzio9249
  • / / 0
Sytuacja z deka nie ciekawa wróciłem z reva, braliśmy tam ponoć MDA zmieszane z MDMD, ogólnie kozak było, tyle ze już na chatę się pozbieraliśmy wszyscy.
Ze wzglądu na zjazd, zjadłem sobie 2 klony po 2mg i 2 estazolamy na sen tez po 2 mg.
Urwie mi film czy normlanie jakoś to będzie. i jak najbardziej zminimalizować ryzyko przypału?

chłopie Twój post był tak nie czytelny, porobione błędy ortograficzne bardziej niż Ty na hehe imprezce, z której to żeś wracał, interpunkcji brak, nie wspominając o składni, aż mi dwa skrypty od poprawy ortografii czy interpunkcji scrashowało :v musiałem pisać cały Twój post od nowa, bo inaczej nikt by go nie przepuścił w tak bardzo niezrozumiałej i dotkliwej dla oczu i mózgu formie. /Merx
  • 3 / / 0
Czy ktoś kto długo bawi się z kryształkami robił sobie badania krwi? Jak wygląda u Was estradiol? Pytam ponieważ all mam git tylko on mi wystrzelił i zastanawiam się czy ten temat może mieć wpływ na to

WARN offtop — czytaj nazwę wątku @V44
  • 3239 / 552 / 0
06 października 2024radzio9249 pisze:
Sytuacja z deka nie ciekawa wróciłem z reva, braliśmy tam ponoć MDA zmieszane z MDMD, ogólnie kozak było, tyle ze już na chatę się pozbieraliśmy wszyscy.
Ze wzglądu na zjazd, zjadłem sobie 2 klony po 2mg i 2 estazolamy na sen tez po 2 mg.
Urwie mi film czy normlanie jakoś to będzie. i jak najbardziej zminimalizować ryzyko przypału?
Elektrolity maksymalnie duzo kilka z plusza czy apteki.
Tak samo nawodnienie w xhuj wody straciłeś.
Filmu benzo raczej nie urwie jak serducho dalej nakurwia jedynie lęk zmniejszy i złoży do snu.
Jakoś to będzie skoro jeszcze żyjesz.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
benziwrakpospolity
  • / / 0
Czy 1,5 tabsy klona czeskiego po nocy z kryształem ( 4mmc legitne ) narobi mi przypału bo oszamałem przed chwila na zwale xd
  • 768 / 105 / 0
Pewnie już za późno ale nie zrobi Ci 3 mg a tym bardziej 0,75 mg w zależności jakie tabletki posiadasz, jakiejkolwiek krzywdy pod warunkiem że po zarzuceniu grzecznie położysz się do łóżka spać, a nie będziesz dalej szukał wrażeń.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Proszę pomóżcie mi, brałem miesiąc pregabaline i doszedłem do dawki 4000mg jak nie wezmę zaczynają się halucynacje. Jak mogę zejść z takiej dużej dawki?
  • 2949 / 247 / 0
Redukując samemu lub iść na detox. 4g dziennie (bo z postu jasno nie wynika, jak jednorazowo to jeszcze gorzej) to imho dość dużo.
  • 2772 / 594 / 0
Mam właściwie codzienne krwawienia przy wypróżnianiu. Widać to na papierze. Cały czas myślałem, że to np. hemoroid, ale dziś na papierze zobaczyłem więcej krwi niż kału. Najprawdopodobniej ma to związek z thiocosyfem. Krew jest jasna, nie jest zmieszana z kałem. Co robić?
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 768 / 105 / 0
Iść do Gastroentrologa a nawet na początek do rodzinnego i opowiedzieć o objawach. Nawet poddać się badaniu kolonoskopi. Narazie się zbytnio nie martwić. Miałem podobne objawy i poddałem się takiemu badaniu. Nie jest to przyjemne i wiadomo wstydliwe, ale przed badaniem zarzuciłem 200 mg trampka i wcale nie bolało. Naszczescie wyszły mi polipy bez zmian hepatologicznych. Koszt badania 700 zł. Wizyta prywatna przed zabiegiem którą chciałem przeprowadź 250zł. Dziś już idę na NFZ po jakieś cukierki na zaleczenie swoich jelit.
No i najważniejsze. Abstynencja bo może za jakiś czas wyjść coś gorszego.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / 5 / 0
Mam taką nieciekawa sytuację. Jestem benzowrakiem alpry od 2 lat i jak wcześniej jadłem 2, potem 4, to zacząłem zwiększać i od kilku miesięcy całkiem mi odwaliło to zacząłem żreć po 10-15mg dziennie w porywach(nie na raz). Teraz od tygodnia całkiem coś mi jeblo wewnatrz, myślałem że wytrzymam, ale nie wytrzymam. I się zastanawiam teraz co zrobić, bo u mnie w mieście mam już łatkę chorego psychicznie (bo mam stwierdzone zaburzenia lękowe) i jak im o tym powiem to mnie zamkną w najgorszym szpitalu w Polsce, gdzie umrę na odstawce. Nie mogę sobie na to pozwolić, więc nie wiem jak to ugryźć, i czy to jest w ogóle związane z tym i rozjebalem sobie organizm. Wiem tyle że od dawna miałem stłuszczenie wątroby i bilirubinę powyżej normy, a różne dolegliwości gastro ciągną się za mną od lat. Na jakiejś nocnej opiece mnie zbadali fizykalnie i nic konkretnego nie widzą, a ja ogólnie umieram z bólu, zmuszam się żeby coś jeść bo to wzmaga ból, ogólnie wszystko wzmaga ból i muszę iść na oddział gastro na badania ale zanim tam trafię to zdążę umrzeć 1000 razy przez kolejki, a jak się dowiedzą ile biorę Xanaxu to w ogóle nie wiem. Ogólnie jak pytają to mówię że biorę bo zawsze pytają o leki ale nie podaje dawek albo daje normalne. I nie wiem teraz co robić, bo już nie mam siły robić nic, w jednym miejscu radzą SOR, gdzie indziej nie przyjmą, szpitale niewiadomo kiedy, i nie wiem już czy umieram przez te dragi czy to coś innego całkowicie.
Uwaga! Użytkownik mobius nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!