Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1229 / 180 / 0
nie mam ubezpieczenia, NFZ odpada, poza tym na NFZ mam F.19. i żadnych ćpuńskich leków nie dostane od nich. U rodzinnego to nie byłem kilkanaście lat i też raczej tam nie pójde. Chodzi mi o tych doktorków online za 50 zł co są w modzie teraz.
  • 402 / 69 / 0
Nie kojarzę doktorków online za 50zł ale jak tam to chcesz ogarnąć to powiedz, że pomaga Ci utrzymywać abstynencje od Twojego uzależnienia i dodaj coś z tego co wcześniej napisałem.
To lek neurologiczny, który stosuje się też w zaburzeniach lękowych a nie psychotropowy/ćpuński(tzn. oni nie wiedzą, że ćpuński w większości) , za hajs to na pewno przepisze.
  • 36 / 1 / 0
Czy zażywając alprazolam w różnych dawkach, minimum 0,5 mg a max 1,25 mg 3 razy na tydzień przez okres 3 miesięcy uzależnię się i czy wystąpią efekty odstawienne?
  • 1229 / 180 / 0
Tak sie postaram zrobić o ile ta pregaba faktycznie jest warta zachodu. Alpra to może nie shit ale napewno nie jest tak dobra jak ludzie hajpują. Dziś mnie zaskoczyła z kolei pozytywnie. Miałem takiego wkurwa żę rozpierdoliłbym wszystko na drodze, szybko przegryzłem 1,5 mg i za godzine byłem już jak aniołek i chętnie bym pomagał ludziom. I to jest właśnie konsensus , powtarzany milion razy tutaj- alpra działą bosko kiedy trzeba a nie że jak wrzuci się od tak przy braku stresu i liczy na Bóg wie co. Choć i tak nie doradzałbym tego leku, te uspokojenie po alprowe jest za krótkie a później stres i wkurw jest jeszcze większy.
  • 1660 / 300 / 0
To, co teraz robisz, to błędne koło - masz wkurwienie z odbicia, bierzesz alprę i jest dobrze. I tak w kółko.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 1211 / 615 / 0
13 września 2020pigula40 pisze:
Czy zażywając alprazolam w różnych dawkach, minimum 0,5 mg a max 1,25 mg 3 razy na tydzień przez okres 3 miesięcy uzależnię się i czy wystąpią efekty odstawienne?
Nie. Tylko że na początku to mogą być 3 razy na tydzień, później 4, a następnie nawet nie zorientujesz się kiedy będziesz szamał tabsa do porannej kawy, do drugiego śniadania i na kolację żeby się dobrze spało. Niejeden przechodził przez podobną drogę, łatwo dać się usidlić tym niepozornym, małym tabletkom.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2807 / 364 / 0
13 września 2020rooney pisze:
A co należy mówić konowałowi żeby przepisał pregabe ??
Powiedz ze np masz drgawki albo ze np raz jak miałeś drgawki i dostałeś pregabe to ci pomogło. Jesli rodzinnego masz OK to powinien Ci przepisać bez problemu
  • 36 / 1 / 0
Vratislav, gdyby nie stany lękowe benzodiazepiny mogły by dla mnie nie istnieć. Biorę je tylko w ostateczności, ze 3 razy na miesiąc.nie używam ich rekreacyjnie. Największa dawka alpry jaką wziąłem do tej pory było 1,5 mg w przeciągu kilku lat. Teraz szykuje mi się bardzo stresogenny okres, stąd zmuszony będę do częstszego brania leku, ze 3 razy na tydzień ale w dawce maksymalnej 1,25 mg na dzień. Drugi powód dla którego lubię benzo to to że potrafię wyluzować się w towarzystwie, normalnie pogadać, zero stresu co na co dzień jest dla mnie nie realne.
  • 2807 / 364 / 0
Tak sie postaram zrobić o ile ta pregaba faktycznie jest warta zachodu. Alpra to może nie shit ale napewno nie jest tak dobra jak ludzie hajpują. Dziś mnie zaskoczyła z kolei pozytywnie. Miałem takiego wkurwa żę rozpierdoliłbym wszystko na drodze, szybko przegryzłem 1,5 mg i za godzine byłem już jak aniołek i chętnie bym pomagał ludziom. I to jest właśnie konsensus , powtarzany milion razy tutaj- alpra działą bosko kiedy trzeba a nie że jak wrzuci się od tak przy braku stresu i liczy na Bóg wie co. Choć i tak nie doradzałbym tego leku, te uspokojenie po alprowe jest za krótkie a później stres i wkurw jest jeszcze większy.

Uwierz mi ze pregaba jest Warta zachodu a jak połączysz ją z alpra to jest naprawdę zajebisty miks mam to sprawdzone na sobie a uwierz sporo tego zjadłem.. ja alpre biorę już długi czas i jest dobra ale trzymam się jednej zasady choćby nie wiem jakie ciśnienie było nie zwiększam dawki .. biorę receptę na 2mg ale łamie je na pół i mam 2x po 1mg .
  • 5098 / 879 / 0
14 września 2020michass90 pisze:
A co należy mówić konowałowi żeby przepisał pregabe ??
Powiedz ze np masz drgawki albo ze np raz jak miałeś drgawki i dostałeś pregabe to ci pomogło. Jesli rodzinnego masz OK to powinien Ci przepisać bez problemu
Można tez wymienić objawy GAD. Bo to lek na tą przypadłość.

Alpra jest kiepska bo ma krótki okres półtrwania. Można wrzucać nawę 4 x dziennie.
Klony wydają się lepszą opcją. Przynajmniej jak wrzucisz popoludniu to do rana pospisz :tabletki:
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
Zablokowany
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.