jej piękno mroczy a ludzie wzywają pięknie 'pomocy!'
Wczoraj po wieczornej kąpieli zauważyłem pierwsze efekty w postaci lekko na twardszych(wiem, retencja) "biecpsów" przy napinaniu.
Dziś po 09:00 rano, czyli 3h od pierwszej dawki pojawiły się objawy jak, cytuję ze strony xyx.
(...)uspokojenie i odprężenie psychiczne(...).
Jak już chciałeś koniecznie od mety zaczynać to mogłeś sobie kupić wersję inj i walić strzała z godzinę przed treningiem.
Nie wiem w ogóle czy warto się rozpisywać bo jak czytam to co piszesz, to sądzę że szybko możesz sobie zrobić krzywdę :/
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
31 grudnia 2019sirskrrrrt pisze: Szukam kogos sklonnego ułożyć pierwszy cykl na czymkolwiek, staż 1,5 roku waga 74kg
Na start:. bf, doświadczenie, tym budowy, forma treningu, dostęp do sprzętu, tendencje, możliwości kłucia sie w domu i najważniejsze - kasa jaką możesz na cykl przeznaczyć itd. To co podałeś to stanowczo za mało.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.