Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
09 sierpnia 2021velociraptor12 pisze:
W USA standardem w wychodzeniu z opio jest polecanie pacjentom zastrzyków z teścia, dziwne że dex Ci tego jeszcze nie polecił
Dyskusję przeniosę jutro do działu detoks (będzie nowy temat zbiorczy, lub dołączenie to tematu ogólnego - @przodownik , chcesz własny temat? Bo Twój przypadek jest wzorcowy i dobrze by było, gdyby służył za pewna formę drogowskazu dla co poniektórych). Daj znać proszę pw, lub w w innym miejscu.
Ja tam teścia bije i bije aż do śmierci i nie widzę przeciwwskazań, zresztą Ty chyba też tak robisz :) heparegen se dokupić musze tylko
Umówmy się ale zrobienie se zastrzyku raz na kilka dni nie jest czymś wybitnie uciążliwym, a jakoś życia u użytkowników opio+100 procent
Ja tam już odpuszczam opioidy, lepiej już koks i kurwy może i trochę drożej ale przynajmniej da się to kontrolować jakoś xd
Ale na jakiej zasadzie opio łączą się w tolerancji krzyżowej z SAA? Bo nie zrozumiałem a zaciekawiło mnie to bardzo co napisałeś
ale nikt nie namówi mnie do szukania kolegów na siłę, czy też zakładanie jakichś blogów i wklejania tam swoich zdjęć. dla mnie to jest żałosne. nie dyskutujmy jednak o gustach, każdy robi co uważa.
Jeśli tak to ja odpuszczam, wiadomo jak ty skończysz a raczej już skończyłeś
Co do tolerancji krzyżowej, to przeanalizuj swoje mixy, zachowanie i opisy. Ja nawet Twoje "cykle" to dałem jako materiał wyjściowy do publikacji, w periodyku dla lekarzy, którzy pracują na oddziałach detoksykacyjnych. Wzorowy przykład, że jeden środek determinuje drugie uzależnienie i jego rozwój. Zarówno na poziomie psychicznym, jak i fizycznym. Nie wiem, czy duchowym, ale zakładam że i też wytworzyłeś wokół swojego uzależnienia i warstwę emocjonalno-duchową. Wszak ćpanie to sposób życia;) - Jak ideologia.
PS. Jeszcze raz szacun za nową "twarz". Nie zmieniaj jej na tą gorszą, którą wielokrotnie pokazywałeś.
aaaa tam zmiana, raczej to jest na zasadzie obecnie kompletnego zdolowania tym co się stało z moim życiem. Nie potrafię się podnieść po kobiecie, pół lata przeleżałem na kanapie z depresją, kochałem ją :( nie mam się nawet za bardzo sił ciskać czy z kimkolwiek kłócić
Jednym słowem miało być tak pięknie a wyszło jak zawsze...
Jedyny plus to, że odkryłem iż cierpię na Borderline. Ta kobieta była psychologiem, uświadomiła mi to
Żeby nie było offtopu to wpadło mi w chuj zielonych niedawno, w opakowanie mst200 zainwestuje, speedboli poprobuje z koksem.
Dobra koniec offtopu
Od dzisiaj, jestem w posiadaniu leku "Sevredol 20 mg" (siarczan morfiny). W internecie czytałem trochę co nie co o tym leku i znalazłem taką informację "Jedna tabletka powlekana Sevredol 20 mg zawiera 20 mg siarczanu morfiny (co odpowiada 15,0 mg morfiny)". O co chodzi z tym 15,0 mg morfiny ?
Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale chodzi o ilość opium w jednej tabletce ? Czyli w jednej tabletce 20 mg znajduje się 15,0 mg czystego opium ? O to chodzi ? :)
Z góry dziękuje za odpowiedź ;)
a czy na odbudowę układu nagrody tianeptyna to też dobry kierunek?
Z tego co patrzę na literaturę naukową to ten środek wydaje się być niczym święty grall.
Bo jednak chyba to jest ten moment u mnie, że wracam na siłownię z zestawem teść+ment . Odpuszczę se te speedbole chyba jednak bo zwraczeje już zupełnie niczym @przodownik dla którego żałosne wydaje się być znalezienie kolegów i korzystanie z Instagrama XD bo brzmi to kurwa strasznie, a pewnie jeszcze z rok nakurwiania opio i dojdę do wniosku że ruchanie jest żałosne XD
Wczoraj piłem jeszcze PST. Jutro dojdzie mi Tianeptyna. Od jutra już z tym startować? Co można dołączyć do tego? Ogarniasz mniej więcej temat Borderline? Lamotrygina jako stabilizator nastroju może jeszcze?
Cel: nowa fura na następne lato i 115 kg :) startuje od następnego tygodnia z siłownią i oszczędzaniem kwitu
Potrzebuje jednak czegoś na długookresową poprawę nastroju. Upatruje nadziei w Tianeptynie, nie chce stać się impotentem po jakiś SSRI jebanych XD ewentualnie bupropion może
dex doradź mi coś przyjacielu
Hajsu będę miał od zajebania teraz, ale z depresją to chuj mi z tego przyjdzie znając życie. Muszę coś pokombinować z lekami
Mam ADHD więc może ten bupropion do tianeptyny dołączyć. Ale z drugiej strony jestem mega podatny na psychozy nawet po kokainie, nie chcę se czegoś popierdolic pod kopułą w końcu
Zostaw tez już przewodnika. Nie czepiaj się. Sam byłeś w nie lepszym stanie;)
Wieczorem poczyszczę temat z offtopu.
Ale chociaż zdaje sobie z tego sprawę i też próbuje uświadomić przodownika, że brnie w bagno bez wyjścia
Ja od dziś BASTA, poszła właśnie tianeptyna pierwszy raz (oczywiście terapeutyczne dawki) - czuć ją, myślę że będzie dobrze. Potem jak ogarnę swoje życie, które sukcesywnie jebałem przez całe lato to wrócę na siłownie i do życia towarzyskiego xd hehe na chwilę obecną niczym misja niemożliwa mi się to rysuje, ale dałem rade ostatnio to i teraz mam nadzieję, że się uda
tego samego życzę przodownikowi rzecz jasna
Tak z ciekawości zapytam, który z dostępnych w Polsce leków morfiny ( wymieniłem niżej ) w postaci tabletek jest najlepszy ? Który, że tak spytam najmocniej wchodzi ? :)
Czy w Polsce są tabletki morfiny o natychmiastowym uwalnianiu ?
Co jest lepsze, siarczan morfiny czy chlorowodorek morfiny ?
leki wymienione w wikipedii;
Doltard
Kapanol (brak w obrocie w Polsce)
M-Eslon
Morphini Sulfas
MST Continus
MSI
Morphinum hydrochloricum
Morphinum
Sevredol
Skenan (brak w obrocie w Polsce)
Vendal retard
Z góry dzięki za info. ;)
Hej ! :)
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/b/b9003fee-94a1-4776-b00a-c6ab0891a4a3/434861621_122125406546223249_4583763246404432419_n.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250802%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250802T180402Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=b04c4ab5976e6e5412f4b6724b273c776eacf5513c254dc2cf3f8007d837c8d6)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/p06p0z0v.jpg)
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/cannababcia.png)
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cannanxiety.jpg)
Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem
Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/ghbtatoo.jpg)
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju
Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/kluczborkprasowy.jpg)
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki
Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.