Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 45 / 2 / 0
Mam pytanie, nie chodzi mi o zażywanie alpry żeby sie ujebac tylko pytam jaka dawka bedzie dobra żeby zauważalnie łatwiej rozmawiac. spróbowałem 1.5 ale przez to byłem senny, nie za bardzo mi sie chciało cokolwiek i miałem problemy ze słuchem, może kawa pomoże przy takiej dawce. nie zbije ona efektu niższego lęku? polecacie ten mix? po 0.5 nic nie czuje
  • 473 / 29 / 0
Bierz 1mg szkoda alpry tracic z kawa.
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / 2 / 0
@Nerwuseq
na pewno? biore xana do szkoly i nie chce byc zamulony tylko bardziej rozluzniony. 1mg nie bedzie zamulal? 0.5 cokolwiek da?
  • 207 / 59 / 0
03 września 2020szmatomakler pisze:
@Nerwuseq
na pewno? biore xana do szkoly i nie chce byc zamulony tylko bardziej rozluzniony. 1mg nie bedzie zamulal? 0.5 cokolwiek da?
Jeśli to pierwsze w Twoim życiu dawki alpry ,to może ci się wydawać ,że nie czujesz 0,5mg .Do szkoły 1,5mg dobre :) Zalecam ,nie zwiększać ,a dać czas czasowi ,i lepiej poznasz profil działania .
  • 473 / 29 / 0
@up co ty pierdolisz on dopiero zaczyna przygodę z tymi lekami a każesz mu brać już takie dawki jak mu nie pomaga pół mg to niech bierze jeden mg a nie zaczyna od półtorej mg bo za miesiąc będzie jak po cztery mg i będzie problem ogólnie na start jeśli szukasz luzu Lajtowa go działania bardzo prospołecznego i uspokajającego do stałego serca polecam Bromazepam
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2807 / 364 / 0
Jesli nigdy alpry nie brałeś i nie chcesz zamulać to radziłbym zacząć od 0,25mg i zobaczyć reakcje .. wtedy ewentualnie możesz dorzucić drugie 0,25mg ..
  • 36 / 1 / 0
03 września 2020Nerwuseq pisze:
Bierz 1mg szkoda alpry tracic z kawa.
Pierwsze słyszę żeby kawa zbijała działanie alpry. Wiele razy pijałem kawę do alprazolamu i cały czas czułem działanie leku.
  • 207 / 59 / 0
04 września 2020Nerwuseq pisze:
@up co ty pierdolisz on dopiero zaczyna przygodę z tymi lekami a każesz mu brać już takie dawki jak mu nie pomaga pół mg to niech bierze jeden mg a nie zaczyna od półtorej mg bo za miesiąc będzie jak po cztery mg i będzie problem ogólnie na start jeśli szukasz luzu Lajtowa go działania bardzo prospołecznego i uspokajającego do stałego serca polecam Bromazepam
Nie zrozumiałeś tego co napisałem .Przekaz był taki ,żeby nie zwiększać dawki 0,5mg ,a 1,5mg do szkoły z uśmiechem jako sarkazm . Ogarniasz ?
  • 766 / 50 / 1
Kawa może ci zlikwidować przymulenie, a reszta pozostanie bez zmian. Ja dziś sobie wrzuciłem 8mg i nie powiedział bym, że jestem zamulony jestem raczej przy swoim flooow
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 1229 / 180 / 0
Mnie czeka przymusowe odstawienie ziola na 4 dni, bede w miejscu gdzie to niemozliwe i zabezpieczylem sie w recepte na 2 opakowania afobamu 1 :) nie zamierzam brac dluzej niz tydzien z rzedu a taki zapas sie przyda. Wczesnien bralem rolki, lorki, troche klonow i nitra. Teraz miesiac ponad calkowicie bez benzo z wyjatkiem jednego dnia z relanium 8 mg. Wiec spokojnie bede mogl kilka dni poleciec na alprze a później od razu powrot do gandy

Afobam (frontin) alprazolamum 1 mg. Taki w sloiczku a nie w blistrach. Takie dostalem w aptece to chyna zadna roznica w dzialaniu ? Bo to zdaje sie mit ze inaczej dziala zomiren inaczej alprox itd ?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.