Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Nie chciałem brać na noc bo lek działa ileś godzin to po co brać na noc jak śpie
30 stycznia 2023Bezniku pisze: 100 albo te 150 sprawdź . Nie widzę przeciwskazań . Możesz być lekko zfazowany ale to tak leciutko .
Paroksetyna nie pomaga ? Ile ja bierzesz ?
03 lutego 2023SpokoMati pisze: Planowałem używać pregabaliny 75mg rano i wieczorem ale dostałem kapsułki 150mg i nie bardzo mam je jak przepołowic. Czy 150mg rano raz dziennie ma potencjał terapeutyczny? Ogólnie u mnie "nerwica" znika wieczorem więc jest luz i nie będę potrzebował dorzucać
Jak wyzeruje sobie czteropak na czystko to po godzinie jestem taki najebany że usypiam.
Natomiast gdy wezmę sobie 25mg baclofenu i 300mg pregabaliny to taki czteropak nic na mnie nie robi... Czuję się jakbym wypił max jednego browara.
Miał ktoś tak? Czy może jestem tylko wyjątkiem?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.