Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1360 / 179 / 0
24 marca 2018psycholek1 pisze:
22 marca 2018Maykel85 pisze:
Magia tego leku znika bardzo szybko, a dawki szybują w kosmos. Ogolnie nie warto. Choc sam przez kilkanaście lat zjadłem tego kilka kilogramow :-) .
I co jesteś czysty od tego?
Tak, obecnie tak. Walilem na sportowo jeszcze jakiś czas temu, ale po tylu latach to ja po 1-2 dniach mam już skreta małego, tak ze nie warto. Teraz mi recka lezy na 50 retardow 200mg już z tydzień, ale nawet o tym nie mysle, kumpel chce to mu za 4pak piwa oddam, chociaż z miesiąc już piwa nie pilem tez. Obecnie dieta, treningi i masa, wkrótce redukcja i robienie sylwetki plazowej. Wbijam teścia i wracam do mega formy, która miałem. Jakbyscie mnie zobaczyli teraz to w zyciu byscie nie powiedzieli, ze cokolwiek bralem, 95kg czystej w miare masy przy 180cm, 46 na lapie, sily w huj i krata na brzuchu. Benzo tez rzuciłem rok temu po detoksie miesięcznym i bralem kilka razy po max 2-3 dni. Najgorsze 2 nałogi- benzo i opoi da się rzucic, a majki, oxy czy fenta tez w zyciu trochę bralem i to wiadomo iv plus ketony rok iv. Da się, tylko trzeba mieć inna zajawke, dziewczyne etc.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 1360 / 179 / 0
26 marca 2018Thomas12 pisze:
Seken

Masz rację, choć ja w swoim życiu sprobowałem tylko kilka opakowań Adamonu 150.
Depresji nie miałem bo w porę się ogarnąłem i te kapsułki wyrzuciłem.
Problem stanowił klon ale po redukcji i odstawce ( 3 tyg), daję radë.
Co do tramadolu, masz rację co do jego działania, ale prędzej czy pozniej jest to rownia pochyła, bynajmniej dla większości.
Weź ty się kurwa człowieku nie poniżaj, bo wpierdalasz albo tramadol albo klona albo pewnie zastepujesz benzo alkoholem. Nie widze dla ciebie przyszłości, idz do osrodka dla uzależnionych. Ale najpierw to na detoks. Bo z tych 10mg rolek to miesiąc będziesz schodzil, potem miesiąc jeszcze się hujowo czul.

I weź się naucz co znaczy bynajmniej a co przynajmniej i kiedy się tego używa.

PROSZE O SCALENIE
  • 1 / / 0
Siemanko, nie wiem gdzie to napisać właściwie, a odpowiedzi potrzebuję na szybko, mam trampka retard 100 i 200, czy mogę walnąć trampka w tabsach domięśniowo i czy dam radę insulinówką czy igła za krótka? Bo niestety to tylko mam pod ręką, a apteka daleko.
  • 8103 / 909 / 0
Lepiej rozgryźć te retardy.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 161 / 5 / 0
^ nie rozgryzać retardów bo w mordzie gluty sie porobią i poprzyklejają do zębów. Najlepiej rozkruszyć i wtedy wrzucić do ryja i szybko połknąć popijając obficie.
  • 8103 / 909 / 0
A taka metoda : rozpuscic w cieplej wodzie i wypic jako plyn ?
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 519 / 47 / 0
Najlepsza metoda to rozjebać w pył i do buzi. Zapić letnią kawą i zarzucić żujkę, a następnie odpalić szluga.
  • 1360 / 179 / 0
J.w. najlepsza metoda. Kawa nie musi być letnia ;-) . Można wiadomo rozgryzać i popic czymkolwiek, jak cos zostaje na zebach to wystarczy kawalek chleba zjeść maly i czyszczą się żeby automatycznie, chleb najlepszy na te poprzyklejane czastki, wystarcz naprawdę maly kawalek. Jednak to tylko w przypadku gdy nie mamy warunków rozkruszyć, np. poza domem, w innym przypadku kruszymy i zapijamy letnia kawa lub czymkolwiek zimnym w malej ilości i potem goraca kawa. Kawa jednak zwieksza ryzyko padaczki, tak ze nie dla wszystkich to dobra opcja. Chyba, ze damy te 0,5mg klona albo 5mg rolki.
  • 444 / 30 / 0
27 marca 2018Maykel85 pisze:
26 marca 2018Thomas12 pisze:
Seken

Masz rację, choć ja w swoim życiu sprobowałem tylko kilka opakowań Adamonu 150.
Depresji nie miałem bo w porę się ogarnąłem i te kapsułki wyrzuciłem.
Problem stanowił klon ale po redukcji i odstawce ( 3 tyg), daję radë.
Co do tramadolu, masz rację co do jego działania, ale prędzej czy pozniej jest to rownia pochyła, bynajmniej dla większości.
Weź ty się kurwa człowieku nie poniżaj, bo wpierdalasz albo tramadol albo klona albo pewnie zastepujesz benzo alkoholem. Nie widze dla ciebie przyszłości, idz do osrodka dla uzależnionych. Ale najpierw to na detoks. Bo z tych 10mg rolek to miesiąc będziesz schodzil, potem miesiąc jeszcze się hujowo czul.

I weź się naucz co znaczy bynajmniej a co przynajmniej i kiedy się tego używa.

PROSZE O SCALENIE
Języka polskiego nie musisz mnie uczyć.
Co do reszty Twoich wypocin, klonazepam jest odstawiony, inne jakiekolwiek benzo rownież, wszystko pod kontrolą lekarza.
Wierzę w swoją i nie tylko, siłę, a jeśli chcesz się na kimś wyżyć, znajdź sobie innego użytkownika tego forum.
Gdy będę potrzebował jakieś rady, to na pewno nie od Ciebie.
Temat uważam za zamknięty.
Ty masz swoje wyobrażenia, ktore szanuję, ja natomiast to wszystko dalej realizuję.
Powodzenia.
Uwaga! Użytkownik Thomas12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 111 / 8 / 0
Mam butelke tramca. Brak tolerancji więc planuję zarzucić 500mg i będzie mocno.
Czy jak dorzucę 2mg klona, to będzie zbyt duża sedacja? Lepiej zjeść pół tabetki (1 mg) czy od razu calaka klonazepamu?

Biorę go głównie w celach antydrgawkowych.
kontakt ze mną pod adresem: odurzony@tutanota.com
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.