Im głębiej zakopiesz tym bardziej minimalizujesz szanse na odkopanie tego przez jakiekolwiek zwierze. Metoda taka jak opisałem w poście wcześniej.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Generalnie zamierzam zdeponować gdzieś zbiór i mieć w domu zawsze góra 5 g.
Muszę tylko 100% pewności, że nie wda się już pleśń, a to wymaga przynajmniej 2-3 tygodni wietrzenia słoików.
Ja bym tam za bardzo się nie kręcił, bo przypał za taką roślinkę może być taki sam, jak za "normalną" :)
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Uprawiać na dziko 50 krzaków (to już tylko w celach zarobkowych) nie odważyłbym się w życiu. Ciężko podpiąć to pod własne potrzeby.
Na dobrą sprawę mając doświadczonego, zajebiście znanego w danej prokuraturze adwokata można nawet za 50 krzaków wyłapać wyrok w zawieszeniu. Przy bronieniu się na własną rękę chyba nie muszę mówić, że jest ciężko i powtarzanie, że to tylko na własny użytek niewiele da.
Ja jestem akurat zdania, że lepiej jednego roku zaryzykować, zrobić dużego outa i mieć zapas na 5 następnych lat, niż ryzykować każdego roku.
Warto też moim zdaniem zatrzeć wszystkie ślady po uprawie. Żadnych liści, doniczek...
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.