Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 3170 / 363 / 0
29 czerwca 2017PEA pisze:
Bele wydawał się mocno ogarnięty. To pokazuje, że każdy może umrzeć, bez względu na stopień ogarnięcia.
Bele nigdy nie był ogarnięty, tylko ostatnie pare miesięcy ćpał dużo mniej niż wcześniej. Widać postanowił nadrobić zaległości.
29 czerwca 2017PEA pisze:
Swoją drogą, jak można brać nieprzebadane RC, gdy są przebadane stare substancje. Kolejna ofiara prohibicji. I braku umiaru.
Ja się zastanawiam jak można dalej sprzedawać takie coś jak U po tej fali zgonów i przedawkowań z ostatniego roku. Wiem że vendorzy są chciwi ale to już zakrawa na skrajną głupotę, bo nie wierzę że umyślnie chcą wykańczać swoich klientów. Przecież wiadomo że co drugi przeciętny ćpunek zapcha ryj do oporu wszystkim co dostanie (szczególnie za darmo), mając głęboko w dupie ryzyko.
  • 21 / 1 / 0
szkoda belego

tym bardziej ze był po odwyku a musiał spierdolic
Uwaga! Użytkownik lubi3p4lic jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 312 / 0
29 czerwca 2017Blu pisze:
Bele nigdy nie był ogarnięty, tylko ostatnie pare miesięcy ćpał dużo mniej niż wcześniej. Widać postanowił nadrobić zaległości.
Dokładnie. Nikt ogarnięty nie wypierdala na odwyk. Jakby ktoś prześledził lekturę jego postów, to zobaczyłby jak postępowało jego spierdolenie od napierdalania RC-ków. Nie stawiajmy pomników przerytym śmieciom.
29 czerwca 2017Blu pisze:
Ja się zastanawiam jak można dalej sprzedawać takie coś jak U po tej fali zgonów i przedawkowań z ostatniego roku. Wiem że vendorzy są chciwi ale to już zakrawa na skrajną głupotę, bo nie wierzę że umyślnie chcą wykańczać swoich klientów. Przecież wiadomo że co drugi przeciętny ćpunek zapcha ryj do oporu wszystkim co dostanie (szczególnie za darmo), mając głęboko w dupie ryzyko.
Mam nadzieję, że to nie koniec tej fali. Gorąco kibicuję żniwom, wszakże już lipiec.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 56 / 0
Bele ogarniety? Dobre sobie. Badzmy szczerzy: byl/jest niedojrzalym dzieciakiem, ktory zamiast czytac lektury wolal zajac sie testowaniem i - o kurwakurwa - reklama i promocja (chocby U47). Ironia losu.

Choc jakkolwiek nie znalem Go osobiscie i nie oceniam osoby jako tako, lecz profil, pod ktorym pisal.

Kto nastepny? Mam nadzieje, ze bedzie tego duzo. Dlaczego? Bo moze w koncu cos zrobia z tymi biedanarkotykami.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 3508 / 575 / 1
Szkoda, szkoda. Znany użytkownik. Co przyniesie los, tego nie wie nikt. A taki London ma się w najlepsze
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 137 / 29 / 0
Bele był trzeźwy od roku. Miał tętniaka w mózgu. Potwierdzone info. Wczoraj był pogrzeb. Ja niestety dzisiaj się dowiedziałem od kumpla. Wyszedł z nałogu a tu kurwa tętniak. To trzeba mieć farta. Szkoda. Trochę roztrzepany, ale spoko gość. Niech spoczywa w pokoju.
Uwaga! Użytkownik Cry666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 312 / 0
Czyli można powiedzieć, że tętnił życiem.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 137 / 29 / 0
Nie ma to jak szubieniczny humor. Poszedłbym na jego grób zapalić mu świeczkę, ale drugi dzień na głodzie siedzę. Eh. Jak się poczuję lepiej to pójdę i kupię nawet takiego średniego znicza. Stać mnie. A jemu się należy. Jedziecie po nim, a miły gość z niego był, a uzależnić się może tak samo mądry jak i głupi i zakładanie że akurat tobie się to nie przydarzy, a inna osoba to gnój i ścierwo jest błędne. Kwestia czasu i czasami farta. Jemu tętniło za mocno w głowie. Eh a jeszcze 20 czerwca z nim pisałem. Może z dwie minuty, ale jednak. Dziwne uczucie jak umiera ktoś kogo znałeś IRL i to nawet z tego samego osiedla.
Uwaga! Użytkownik Cry666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5774 / 1181 / 43
Szkoda chłopaka.
Z Zakonu odszedł oddany Brat.
Wolna Molekuła jest teraz wolna.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3854 / 312 / 0
29 czerwca 2017Cry666 pisze:
Jedziecie po nim, a miły gość z niego był, a uzależnić się może tak samo mądry jak i głupi i zakładanie że akurat tobie się to nie przydarzy, a inna osoba to gnój i ścierwo jest błędne.
Miły, to może być kot, a człowiek może być sympatyczny, jak mawiała moja polonistka. A skąd założenie, że mi się to nie przytrafi ? Żebym dorobił się żółtej koszulki w przeryciu, to musiałbym chyba szczać pod wiatr.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.